کلیه و کبدت از کار میافته .تغذیه رو درست کن برو اپتومتریست برات عینک بنویسه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
پارسال رفتم متخصص چشمپزشکی گفت چشمات مشکلی نداره. یعنی عینکی ام ولی خو کمی تغییر داد ولی گفت مشکل ا ...
دیگه با زل زدن مداوم به کتاب و است چشمات مشکل پیدا کرده .در ضمن چشم پزشکی فقط بیمارهای داخل چشم رو بررسی میکنه باید بری پیش اپتومتریست ..من تو دوماه نمره عینکم ۷۵صدم بیشتر شده اونم چون کارم با دوخت و دوزه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
قبل اینکه برم چشم پزشکی ۶ ماه قبلش رفته بودم پیش بینا سنج.شماره عینکمم عوض کردخرداد ۴۰۳ بود تقریبا.آ ...
قرص داده بهت ؟؟ببین من خودم میگرن دارم
.میگرن هم دو مدله سرد و گرم .باید ببینی با گرمی خوردن تشدید میشه یا سردی خوردن