2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاده داروی میگرن این نیست اخه سریع برو دکتر خودتو خلاص کن

یکی گفت واسه میگرن میخورم خیلی خوبه

ولی دیگه طرف تهش هر وقت درد گرفت بخوره

واسه من بخاطر درس هر روزززز درد میکنه

آره میرم ولی خو دکتر دیر نوبت میده

یکی گفت واسه میگرن میخورم خیلی خوبهولی دیگه طرف تهش هر وقت درد گرفت بخورهواسه من بخاطر درس هر روزززز ...

میگرن باید ام ارای بدی همینطوری نیست که 

لایک نکنید .توروخدا 

کلیه و کبدت از کار می‌افته .تغذیه رو درست کن برو اپتومتریست برات عینک بنویسه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کلیه و کبدت از کار می‌افته .تغذیه رو درست کن برو اپتومتریست برات عینک بنویسه

پارسال رفتم متخصص چشم‌پزشکی گفت چشمات مشکلی نداره. یعنی عینکی ام ولی خو کمی تغییر داد ولی گفت مشکل از یه جا دیگس

پارسال رفتم متخصص چشم‌پزشکی گفت چشمات مشکلی نداره. یعنی عینکی ام ولی خو کمی تغییر داد ولی گفت مشکل ا ...

دیگه با زل زدن مداوم به کتاب و است چشمات مشکل پیدا کرده .در ضمن چشم پزشکی فقط بیمارهای داخل چشم رو بررسی میکنه باید بری پیش اپتومتریست ..من تو دوماه نمره عینکم ۷۵صدم بیشتر شده اونم چون کارم با دوخت و دوزه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دیگه با زل زدن مداوم به کتاب و است چشمات مشکل پیدا کرده .در ضمن چشم پزشکی فقط بیمارهای داخل چشم رو ب ...

قبل اینکه برم چشم پزشکی ۶ ماه قبلش رفته بودم پیش بینا سنج.

شماره عینکمم عوض کرد

خرداد ۴۰۳ بود تقریبا.

آبان ۴۰۳ این دردها شروع شد  رفتم پیش متخصص چشم پزشکی .

بعد رفتم مغز و اعصاب.

آخه علائم میگرن هم دارم مثل حالت تهوع، درد بین دو ابرو و پشت چشم، حساسیت به صدا و نور، حتی درس هم نخونم موقع خستگی درد میکنه

قبل اینکه برم چشم پزشکی ۶ ماه قبلش رفته بودم پیش بینا سنج.شماره عینکمم عوض کردخرداد ۴۰۳ بود تقریبا.آ ...

قرص داده بهت ؟؟ببین من خودم میگرن دارم 

.میگرن هم  دو مدله سرد و گرم .باید ببینی با گرمی خوردن تشدید میشه یا سردی خوردن 

قرص داده بهت ؟؟ببین من خودم میگرن دارم .میگرن هم دو مدله سرد و گرم .باید ببینی با گرمی خوردن تشدید ...

نواز مغز گرفت

قرص نورتریپتلین ۱۰ داد

خوب شد بعد امسال تابستون رژیم گرفتم رفتم باشگاه دوباره دردش برگشت👩‍🦯ولی بدتر برگشت قرص قبلی هم جواب نمیده