2777
2789
عنوان

شما جای دوستم باشین به کدوم خواستگار بله میدین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین این‌دوتا قطعا دومیادم مشروب خوار شوهر نمیشه

حتی اونایی که گاهی میخورن؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

من بودم اولي كه قطعا كنسل مرد كوتاهتر از خودم قطعا كنسله رو دومي فكر ميكردم سنش هم مهمه كه تا اون سن خونه و ماشين نداره ولي يه جيز برام عجيبه تو ني ني سايت يه عده كلا خواستكار ندارن واسه يه عده دو تا دو تا مياد! قضيه جيه؟

اعتقاد من اینه جمع درامد دو نفر با همدیگه باید بتونه یه زندگی شرافتمندانه رو شکل بدهزیاده خواهی خیر ...

دوستم شغلی نداره.داره درس میخونه.قصد داره اگه الان ازدواج کنه سریع بچه دار بشه چون معتقده سنش داره بالا میره و ممکنه در آینده بچه دار نشه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

سن پسر دومی ک خونه ماشین نداره چقدره شاید سنش کمه ولی خب پسر سی ساله دیگ باید ماشین رو داشته باشه خونه با این وضعیت توقعی نیست ولی ماشین ملزوماته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من بودم اولي كه قطعا كنسل مرد كوتاهتر از خودم قطعا كنسله رو دومي فكر ميكردم سنش هم مهمه كه تا اون سن ...

این بنده خدا هم زیاد خواستگار نداره،یه چند تایی هم که داره ویژگی هاشون اینجوریه که بهتون گفتم

۳۳.من بهش میگم دیر نیست،۳۳سن زیادی هم نیست.میگه نه زیاده همه همسنای من متاهلن

۳۳ کجاش زیاد نیست؟ اتفاقا سن خوبیه بین این دوتا دومی بهتره

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀