2777
2789
عنوان

دیدم داداش کوچیکم داره😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 55 پست
خب پس اگ براتون اهمیتی نداره ، بیخیال

معلومه که اهمیت داره😐 من هرموقع که بیکار باشم حواسم بهش هست 

حتی اکانت روبیکا و سروششم دست منه 

فقط اکانت واتساپو نداشتم چون اصلا ندیده بودم بره تو واتساپ 

دارم میگم من نمیتونم از لحظه اول که گوشی دستشه تا آخرش پیشش باشم این میشه کنترل کردن 

میخوام خودش اشتباهش بفهمه الانم خواستم بگین که چطور راجب این مسائل باهاش صحبت کنم ولی فک کنم هیچکس نخونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تقصیز معلم ها هم هست ما به معلم ها گفتیم اصلا تکالیف تو شاد نفرستن وقتی حضوری هست همون حضوری بگو ...

معلمها هم بی تقصیرن. اونا هم دستور بالاییارو اجرا میکنن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خودش همه چی بلده یه بار اون برا من قفل گذاشته بود که نتونم برم تو گوشی😐گوششو پیچوندم میخوام با زور ...

یه برنامه میگم می تونی باهاش رو برنامه ها محدودیت بذاری

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

معلومه که اهمیت داره😐 من هرموقع که بیکار باشم حواسم بهش هست حتی اکانت روبیکا و سروششم دست منه فقط ا ...

گوشیش رو محدود کن از قسمت تنظیمات

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یه برنامه میگم می تونی باهاش رو برنامه ها مخدودیت بذاری

بگو عزیزم

معلمها هم بی تقصیرن. اونا هم دستور بالاییارو اجرا میکنن

چرا معلم های بچه های ما اجرا نمیکنن نه بابا اینا همه حرفه من سه تا بچه مدرسه ای دارم اصلا با شاد کاری ندارن خواهرم معلم همسرم معلم اصلا کاری با شاد ندارن معلما از تنبلی میرن تو شاد 

دخترمن تبلت داره

اما سیمکارت نداره

هیچ اپی نداره 

فقط میتونه باهاش تو دیجیتون فیلم ببینه

یا بازی کنه 

اونم دستش نمیدم با شروع مدارس مگه تکالیفشو انجام بده 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بگو عزیزم

قفل برنامه ها تو بازار هس نصبش کنید

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من خودمم مخالفم زود گوشی بخری. همسرم کوتاه اومد. الان فقط تو گوشیش یه بازی داره. همه ی چیزو براش محد ...

من تا کلاس هفتم تبلت داشتم🥲😂

بعدش گوشی 

الان ۱۸ سالمه هنوز اینستا نصب نکردم

البته علاقه ایم ندارم

تل هم فقط به خاطر کلاسای درسی 

درواقع تنها سرگرمی مجازیم اینجاس👺

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

آخه تقصیز معلم ها هم هست ما به معلم ها گفتیم اصلا تکالیف تو شاد نفرستن وقتی حضوری هست همون حضوری بگو ...

قبول دارم زمان ما گوشی نبود همونجا تکالیف رو میگفتن حتی کلاس اول که سواد هم نداشتیم

الان این گروه ها واقعا مسخرست زمان کرونا منطقی بود ولی نه الان

👊
معلومه که اهمیت داره😐 من هرموقع که بیکار باشم حواسم بهش هست حتی اکانت روبیکا و سروششم دست منه فقط ا ...

ای بابا اخرش گوشی مامانته یا گوشی خودش

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

من تا کلاس هفتم تبلت داشتم🥲😂بعدش گوشی الان ۱۸ سالمه هنوز اینستا نصب نکردم البته علاقه ایم ندارمتل ...

چقدر شبیه همیم

خودش همه چی بلده یه بار اون برا من قفل گذاشته بود که نتونم برم تو گوشی😐گوششو پیچوندم میخوام با زور ...

گوش نمیده😂

خودمونم یه زمانی اینجوری بودیم دیگه

هر کاری کنی دور میزنه

هرچقدر سخت بگیری بهتره

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30