2777
2789
عنوان

دیدم داداش کوچیکم داره😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 55 پست

چرا برای خودتون توجیه درست میکنید کی گفته هر چقد جلوشو و بگیرید تو مدرسه میگن تو مدرسه همون یکی مثل داداش شما به بقیه میگه دیگه چرا به بچه گوشی میدید کنترل نمیکنید گوشی رو بگیر خودش و نمیگشه الان ازش میترسید بزرگ شد چی میشه داری آیندش و تباه میکنی 

۹ سالشه گوشی داره؟من هیچ من نگاه(((:

الان بیشترشون دارن. حرف گوشی نیست .باید محدودیت بزارن برای گوشی و برنامه ها. تا نتونه همه چیز رو ببینه. نسبت به سنش شخصی سازی کنن گوشیو. بچه ی منم همه ی دوستاش دارن/ یه سال التماس کرد مجبور شدیم بخریم. اما گوشیش رو محدود کردم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو گوشی قفل بذار

خودش همه چی بلده 

یه بار اون برا من قفل گذاشته بود که نتونم برم تو گوشی😐

گوششو پیچوندم میخوام با زور نباشه چون لجه میخوام خودش به حرفم گوش بده

ما که کلا نمیتونیم بشینیم پیشش کار و زندگی داریم من خودم کنکوریم مامانمم میره سرکار بعد که از سرکار ...

خب چرا گوشی میده اصلا وقتی نمیتونه پیشش باشه

حتما به مادرت بگو که به بهانه ای گوشی نده یا تایم کم بده

برای درس هم مگه چی داره که گوشی باید دستش باشه

معلم خواهر من فقط مشق هارو میفرسته که مامانم تو دفترش مینویسه اصلا گوشی واسه درس بهش نمیده

👊
الان بیشترشون دارن. حرف گوشی نیست .باید محدودیت بزارن برای گوشی و برنامه ها. تا نتونه همه چیز رو ببی ...

این چیزا خیلییی برای ما قفله اصن درک نمیکنم

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

الان بیشترشون دارن. حرف گوشی نیست .باید محدودیت بزارن برای گوشی و برنامه ها. تا نتونه همه چیز رو ببی ...

من برای پسر ده سالم معمولی خریدم از این نوکیا ساده ها بازم حس میکنم زود بود خیلی مواظب باشید آینده بچه تباه میشه

این چیزا خیلییی برای ما قفله اصن درک نمیکنم

من خودمم مخالفم زود گوشی بخری. همسرم کوتاه اومد. الان فقط تو گوشیش یه بازی داره. همه ی چیزو براش محدود کردم. اجازه نداره اینستا نصب کنه یا برنامه های دیگه. فقط کارتون میبینه و بازی. در کل نباشه خیلی بهتره. بعد 12 سالگی حداقل 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

داداش منم یه بار اتفاقی تو یوتیوپ ویدیو دیده بود تا یه ماه می پرسید چرا دخترا خیار میکنن تو ......... منم اینطوری بودم ولم کن 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خودشو نمیکشه

مگه ۲۴ ساعته درسش تو گوشیه

کپی بگیرید یا سریع بنویسید رو کاغذ بگیذ اینا تکالیفته

گوشیو دستش ندید 

تمام

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

خب چرا گوشی میده اصلا وقتی نمیتونه پیشش باشهحتما به مادرت بگو که به بهانه ای گوشی نده یا تایم کم بده ...

آخه تقصیز معلم ها هم هست ما به معلم ها گفتیم اصلا تکالیف تو شاد نفرستن وقتی حضوری هست همون حضوری بگو نمیمیری که اگه کاربرگم بفرستن گوشی دستشون نمیدم خیلی میترسم چجور میترسیم بجه هامون خرید بفرستیم نمیترسیم تو دنیای مجازی تنها بذاریم