2777
2789
عنوان

رو آهنگ گلزار قفلی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 20 پست
صداش کجا جهنمیه😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡با شوهرم درست حرف بزن

قبول کن خیلی بدههه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تیکه کنسرتشو دیدم این آهنگ نبود میگفت چطوری میتونی جایی اسممو بشنوی نَمیری یه همچین چیزی هی میگفت ...

دقیقا شعراش قشنگه صداش تر میزنه به کل موزیک

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

کجاش بده😡(افتضاحه)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣