2777
2789
عنوان

همه همسایه ها علیه زن همسایه شاکی شدیم شوهرشو اذیت می‌کنه 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 85 پست
چرا قضاوت می‌کنی همه مریضن زنه خوبه ؟

داری درباره کسی که از زندگیش خبر نداری حرف میزنی و اصرار داری که زنه دیوونه است پس اونی که داره قضاوت میکنه تویی.

منم تو زندگی کسی نیستم و  این موضوع رو مطمعنم که مردی که خوب باشه نامه دکتر زنشو که مشکل داره نشون همسایه ها نمیده.

این کلمه قضاوت و نمیدونم که انداخت رو زبون شما دخترا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ زنی بیخود عصبانی نمیشه بیخود دعوا راه نمیندازه 

حتما چیزهایی هست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

هیچ زنی دیوانه نیست مگر شوهرش دیوانه کرده باشه.شوهر خوب سرکش ترین زنام آروم میکنه.پس ننویس شوهرش رو ...

شماها دیگه به خاطرتفکر مرد ستیزی از اونور بوم افتادین😕

تاحالا زن دیوانه و روانی و شکاک و وسواسی ندیدی؟ خوشششش به حالت

ولی من تو فامیلم دیدم شوهرشم عالی زحمتکش پولدااار حتی لب به سیگارم نمیزد

شماها دیگه به خاطرتفکر مرد ستیزی از اونور بوم افتادین😕تاحالا زن دیوانه و روانی و شکاک و وسواسی ندید ...

تو نظر مردم از شوهر من خوبتر وپاکتر نیست وهمه میگن چرا میخای جداشی

اما نمیدونن زنا کرده کلاهبرداری کرده

یه زن هیچوقت الکی آرامش خودشو به هم نمیریزع

..........
تو نظر مردم از شوهر من خوبتر وپاکتر نیست وهمه میگن چرا میخای جداشیاما نمیدونن زنا کرده کلاهبرداری کر ...

بله خب شمااز اون جهت میگی.درسته حق داری بالاخره همسرتو بهتراز هرکسی میشناسی.

ولی اینی که من میگم توفامیل نزدیک خودم دیدم .خانمه وسواسی بود رابطه نداشت بعد شوهرش که اعتراض میکرد دیوونه بازی درمیاورد و شدیدا لجبازی میکرد اصن ی وضعی .شوهره هم چندبار کتکش زده بود اما به خاطر ابروش طلاقش نمیداد اما هیچوقتم بهش خیانت نکرد ولی خب خودش هم روحی هم جسمی داغون شد بنده خدا حتی دکاچتر بهش کفته بود چ ا ی زن دیگه نمیگیری؟ گفته بود به خاطر بچه هام و ابروی پدرم چون پدرش خانواده سرشناسی بودن

بله خب شمااز اون جهت میگی.درسته حق داری بالاخره همسرتو بهتراز هرکسی میشناسی. ولی اینی که من میگم توف ...

شوهرش حتی خیانتم نکرده

باورنکن عزیزدلم

الان شوهر من همه جا میشینه میگه زنم با من رابطه نداره اما هیچوقت هم نمیگه من خیانت کردم که اینطوری شده

مرد بخاطر زیر شکمش آدمم میکشه همه شون همینطورن

اینکه زنش رابطه نداشته باشه اونم یه جایی خودشو تخلیه میکنه وگرنه محال ممکن

میگم که مثلا از شوهر من پاکتر نیست الان به هرکی بگم زنا کرده میگه نههههه تو دروغ میگی محاله

..........

ما یه همسایه داشتیم هرشب زنه جیغ میکشید که تو داری به من خیانت میکنی یه دخترم داشتن 

هرررررررررشب میگفت خیانت و فلان 

یه شب همون زن جیغ میزد اسم شوهرشو صدا میزد همه ریختیم توی کوچه مرده خودشو دار زده بود خانواده پسره حمله میکردن سمته زنه برادر پسر میگفت بالاخره دستم میوفتی میکشمت 

قیامت بود …. منم همیشه حق و به زنه میدادم میگفتم هیچ زنی اشتباه نمیکنه الانم نمیدونم واقعا مرد خیانت کار بود یانه ولی هرچی بود خودشو راحت کرد 😔

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
شماها دیگه به خاطرتفکر مرد ستیزی از اونور بوم افتادین😕تاحالا زن دیوانه و روانی و شکاک و وسواسی ندید ...

اتفاقا دیدم.زن داییم کامل دیوانه بود.ولی داییم اونقد صبوری کرد اونقد دکتر بردش اونقد محبت کرد الان زن داییم حالا که خوب شده هیچ.داره پزشکی میخونه.مرد بد زن خوب رو خراب میکنه و مرد خوب زن خراب رو خوب