2777
2789
عنوان

شما باشین چه تصمیمی میگیرین

60 بازدید | 12 پست

دوشب پیش مادرم اینا اومدن خونم منم هفته ای یکبار یا دوهفته ای یک بار درحد یک ساعت دوساعت میرم فاصلمون درحد نیم ساعته حالا بنظرشما درسته برم چند روز بمونم؟متاهلم ولی بچه ندارم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای موندن خونه پدر و مادر مگه درست و اشتباهی هم وجود داره؟

میگم دیدمشون شاید زیاده روی باشه برم چند روز بمونم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

اگه خوشحال میشن و همسرت مورد اعتماده و مشکلی با این موضوع نداره و خودت بهت خوش می‌گذره 😁 برو

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خونه باباته اشکالش چیه هر موقع خواستی برو کیف کن از وجودشون کلی عشق بده و بگیر اتفاقا تا هستن تا میت ...

ممنونم عزیزم

اگه خوشحال میشن و همسرت مورد اعتماده و مشکلی با این موضوع نداره و خودت بهت خوش می‌گذره 😁 برو

همسرم قابل اعتماد هس اره خودمم زیاد بهم خوش نمیگذره ولی خب

همسرم قابل اعتماد هس اره خودمم زیاد بهم خوش نمیگذره ولی خب

دلیلش چیه که به این فکر افتادی که بری چند روز بمونی؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دلیلش چیه که به این فکر افتادی که بری چند روز بمونی؟

دلیل کاملا احساسی😅ویهویی