2777
2789
عنوان

پدرم به مادرم خیانت کرده

142 بازدید | 15 پست

یه سال پیش مادرم چون گوشی نداشت گاهی اوقات به گوشی بابامو نگاه میکرد. همینجوری که مامانم گوشی بابامو نگاه میکرده یهو دیده یه پیامک اومده برای گوشی بابام کنجکاو میشه میره باز میکنه پیامو که میبینه بلهههه تماما چته با یه زن غریبه، که حرفای عاشقانه به هم رد و بدل میکردن میبینه که چقدر از پدر من پول کشیده. این در صورتیه که خودمون کمتر لباس میخریم. وسایل خونه کمتر میخریم که به پدرم فشار نیاد. پیاماشونو که من خوندم خجالت کشیدم از اینکه یه همچین شخصی پدر منه. مامانم زنگ زد به خاله بزرگم گفت داستانو. بعد بابام اومد دعوا کرد بابامو گفت که تکرار نمیشه. مامانم زنگ زد به زنه میگه چرا به شوهر من زنگ میزنی قبول نکرد که با بابام صحبت میکنه و ازش پول گرفته آخر سر قبول کرد گفت تکرار نمیشه. مامانم هم بخشید پدرمو اون زنه رم بخشید. اما من هی گوشی بابامو از پارسال چک میکنم هی بهم پیام میدن پاک میکنن هر دفعه هم که معلوم میشه که باهم چت میکنن به مامانم میگه تکرار نمیکنم تکرار میکنه

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

ازش جدا نمیشه فقط پول میخوا. شما تا میتونید از بابات پول بگیرید بهش رحم نکنید یعنی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش جدا نمیشه فقط پول میخوا. شما تا میتونید از بابات پول بگیرید بهش رحم نکنید یعنی

به ما پول نمیده. مثلا ۱۰۰ میلیون وام برداشته بود. نفهمیدیم چی شد. بعد فهمیدیم رفته برای زنه تلویزیون اینا خریده

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

ما میگیم ول چو راست نوونه:چوپ کج صاف نمیشه که قشنگ منظورش بابای شماستبابات خیانت کاره و کمتر خیانت ک ...

بعله متاسفانه💔

بعله متاسفانه💔

عزیزم تو هنوز خیلی کوچیکی متاسفم که همچین پدری داری ولی فقط باید ولش کنی 

روی خودت تمرکز کن و خودت رو شاد نگه دار 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

اون توبه نمیکنه بیچاره مادرت

مادرم با همه چیش ساخت با معتاد بودنش با نداریش. با مادربزرگم که دم به دقیقه نیش و کنایه میزد. از یه چیز مادرم خوشحال بود اونم این بود که پدرم سر به زیره که باید از همین سربه زیریش میترسید

عزیزم تو هنوز خیلی کوچیکی متاسفم که همچین پدری داری ولی فقط باید ولش کنی روی خودت تمرکز کن و خودت رو ...

سنم کوچیکه اما خیلی چیزای بزرگ تو زندگیم تجربه کردم که یکیش اینه

عزیزم تو هنوز خیلی کوچیکی متاسفم که همچین پدری داری ولی فقط باید ولش کنی روی خودت تمرکز کن و خودت رو ...

یه بار که نشسته بود بهش گفتم دوست ندارم هیچ وقت ازدواج کنم گفت چرا؟ گفتم چون تو بهم یاد دادی به هیچ کس اعتماد نکنم

مادرم از اول مارو مقصر دونست میگه شما نبودین طلاقمو میگرفتم

مادرم از اول مارو مقصر دونست میگه شما نبودین طلاقمو میگرفتم

بهش گوش نده اگه میتونست طلاق می‌گرفت ولی یا احمقانه بابات رو دوست داره یا پشتوانه نداره

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.