2777
2789

از اونایی بودم هرکی میگفت خرابا شانس دارن چندتا فوش نثارش میکردم که چرت نگو

ولی الان میگم چیشد

دختر خالم که باهمه پسرا گرم میگرفت 

چندتا دوست پسرم داشت

به بقیه پسرام چندبار دیدم عکس سینه میداد

کلا دیدم زیاد زیاد زیاد با پسرا بود همه رو عاشق خودش میکرد

الان ی شوهر فوق فوق فوق پولدار جنتلمن زیبا خوشتیپ 

ماشین لکسوس داره درمانگاه داره دکتره گیرش اومده

خود دختر خالم حتی تحصیلاتشم جالب نیست و هیچکارس

خوشبحالشون

کاش منم میمردم 

دارم از حسادت میمیرم میدونید چرا؟ چون از هرکی خوشم میومد عاشق دخترخالم بود🥲

یک عدد دختر زبروزرنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیع 

بیخیال 

شاید پسره هم هرزه 

ولی من معتقدم دختر خوب باید قسمت پسر خوب بشه اگر پسر خوب هم نباشه از نظرم مجرد بمونه بهتره 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

خرابا میگردن چهارتا آدم میبینن چهارتا مهمونی میرن، همدیگرو به این و اون معرفی میکنن ، سر فرصت میگردن خوبشو انتخاب میکنن، ماها عین چیزخولا نشستیم تو خونه نه کس خاصی می‌بینیم نه جایی در میایم ، ادمهاییم که به تورمون میخوره خاص نیستن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

یادمه یه فیلمی بود اسمش ملی و راه های نرفته بود 

یه قسمت دوست دختر سابق پسر به زن پسره میگه تو چی داشتی که من نداشتم و زنش شدی بعد ها پسره میگه این دوست دختر سابقم بهش گفتم بیا ویلا قبول کرد ولی تو نه من حس کردم تو پاکی ( پسره بد دل بود و زنش و هر روز کتک میزد )

تو اینجا هم اون دختر خرابه شانس اورد😂😂😂😂

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

همین ک اسم همجنسامونو خراب میزاریم و پسرایی ک با اون بودن میشن پاک دامن ینی خیلی عقبیم !!

بعدم اون دخترا تجربشون میره بالا از بین پسرا یگیو انتخاب میکنن شوهر خوب میکنن دختر خونگی کسی میبینش اصن؟

یادمه یه فیلمی بود اسمش ملی و راه های نرفته بود یه قسمت دوست دختر سابق پسر به زن پسره میگه تو چی داش ...

جالبه خودتون ب خودتون میگید خررااب بعد از پسرا توقع دارید باهاتون محترم باشن