2777
2789

امروز۱۹روزه که امپولhcgزدم چهارپنج‌روز قبل یکم ترشح قهوه ای ابکی داشتم فکر کردم پریود شدم اما نشدم دیروزو امروز تست زدم زیر پنج دقیقه هاله انداخت امروز صبح پررنگ تر شد ولی از دیروز تا حالا بازم ترشح قهوه ای ابکی دارم انگار که اخرای پریود هستی اونجوری هستم بنظرتون میخوام پریود بشم؟

برو دکتر خب اگر بی بی چک مثبت شده سریع بهت شیاف بده خونریزی متوقف بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب امروز فردا ک دکتر نیست

چرا درمانگاه ها دکتر دارن یا بیمارستان بری حالا برو تا بعد بری یه دکتر خوب 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

این که مثبته حامله ای

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

عزیزم برو ازمایش خون بده چون  از امپول اچ سی جی مدت زیادی نگذشته امکان داره مثبت کاذب باشه . ولی انشاالله که باردار باشی 

من اینجوری بودم ولی پریود شدم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده