2777
2789
عنوان

بدون اینکه اسم شهرتون بگی بگو کجایی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 465 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بابام منو نمیارن سفت چسبیدن به این شهر هیچی ندار یه شوهر شیرازی برام بفرست بیاد بیارتم😂جدا یک ...

فدای تو ولی زن شیرازیا نشو نون شب هم تو خواب برات میگیرن مرداش تنبل ترن😂الان یکهفتست من میگم نون بخر میره دم درخونه بابام میگیره میاد 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
الان بحث برسراین بود که کدوم شهرید شما با این حرفم متوجه شیرازشدی وتمام😂

من متوجه شیراز نشدم یکی بالا ریپلی کرد گفت شیرازه اونم گفت اره برام سوال پیش اومد! اصلا به ذهنم رسید شیرازو چون گفت نارنج بیشتر ذهنم رفت شمال چون من مازندران فقط نارنج دیدم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

من متوجه شیراز نشدم یکی بالا ریپلی کرد گفت شیرازه اونم گفت اره برام سوال پیش اومد! اصلا به ذهنم رسید ...

اردیبهشت که میشه از ورودی شهر که همه باغن بوی بهارنارنج میاد مست میکنه ادمو ولی خیلی هم خطرناک چون زنبورازیاد میشن نیش میزنن نامردا 

اردیبهشت که میشه از ورودی شهر که همه باغن بوی بهارنارنج میاد مست میکنه ادمو ولی خیلی هم خطرناک چون ز ...

خیلی هم خوب من سعادت نشده ببینم این صحنه رو ... فکر کنم تو جهرم بیشتر و بهتر باشه اونجا مرکز لیمو و مرکباته

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

خیلی هم خوب من سعادت نشده ببینم این صحنه رو ... فکر کنم تو جهرم بیشتر و بهتر باشه اونجا مرکز لیمو و ...

نه درختای لیموی جهرم خارج ازشهرن واون طراوت رو ندارن 

ان شاالله که یه سفربیاد موندنی بیای شیراز

نان برنجی کاک نان خرماییدنده کباب

دقیقا

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️