2777
2789
عنوان

کی طایفه من میخاد آپدیت شه

72 بازدید | 3 پست

مذهبی نیستن اهل نماز روزه نیستن حروم خوار هستن بعضیاشون اهل غیبت دورویی به شدت  البته نه همه اما هفتاد درصد شون اینجورن ولی به شال سر دیگران اهمیت میدن منظورم از طایفه یعنی یک فامیل دوهزار نفری نه فقط عمو خاله اینا بعد خیلی دنبال حرفن البته خانواده خودم و مامانم  و خانواده بابام عشقم بقیشون رو میگن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

حالا من اهل دوست پسر   و مشروب و قیلون اینا  حروم خوری و غیبت کردن و فتنه انداختن هیچوقت نبودم یعنی راحت عروس هامون از بدی خانواده ما پیش من میگن به عنوان دردل و همونجا خاک میشه ولی آقا من دلم نمیخاد شال بپوشم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

چون تو این شهر همه آشنا هستند  مجبورم بپوشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه هروقت میرم مسافرت سال نمی‌زارم یا میرم بازار جاهایی که میدونم انشاهای ما نیستن شالمو در میارم ول بدم میاد