2777
2789
عنوان

مگه زنا هم هوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5538 بازدید | 133 پست
یعنی مردا نمیتونن

چرا اونا هم میتونن ولی خانما به نظرم بیشتر از آقایون میتونن کنترلش کنن 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خلقت زن این جوری نباشه؟؟

اگه میگن نه زن مثل مرد نیست و فلان به خاطر اینه که جامعه ی مردسالار می خواد نیاز جنسی زن رو از نظر ذاتی کم تر و قابل کنترل تر نشون بده تا تو مجردی سلطه ی بیشتری روی کنترلش داشته باشه و حتی تو متاهلی هم اون جور که باید شاید بهش پاسخ ندن.

در واقع همه ی انسان ها نیاز جنسی دارن حالا یکی کم تر یکی بیش تر و این ربطی به جنسیت نداره که بگیم آره ذات زن اینه که نیازش کمتره.

تو جامعه ای که تو ۱۵۰ سال گذشته دختراش به زور مدرسه اجازه داشتن برن چه برسه به این چیزا جالبه که میگن زن بهتر می تونه خودش رو کنترل کنه و این همه محدودیت رو ندید می گیرن...بحث ناموس و غیرتی که تو ایران باب بوده رو ندید می گیرن...انگار مثلاً شرایط زیستی زن و مرد یکسان بوده که تشخیص بشه داد که آره زن تو کنترل میل جنسی قادرتره.

❤️❤️ 

والله این زنهایی که دنبال مردا هستند خرجشون میدن فکر کردی دلیلش چیه 

دوستم تو ارایشگاه کار می‌کرد میگفت یه پیرزن دنبال مرد جوان بود تا روزی سه بار کارش راه بندازه گفته بود خرجشم میدم

مگه زنا ادم نیستن 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

والله این زنهایی که دنبال مردا هستند خرجشون میدن فکر کردی دلیلش چیه دوستم تو ارایشگاه کار می‌کرد میگ ...

روزی سه بار😐😐😐😐

خدایا به خودم نگاه میکنم افسرده میشم 

من عجیبم یا اینا 

من در هفته دوبار بیشتر توانایی ندارن

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

اتفاقا هست خوبم هست

دلیلش خلقت نیست دلیلش تو سر زنها زدن و سرکوب کردنشونه ک زن فقط ابزاریه برا مرد وگرنه خودش حس نداره

تاریخ مصر رو نگا کنی اصلا مرد سالار این مدلی نبوده و زنها همچین محدودیتهایی نداشتن و موضوع رایجی هم بوده که سمت مردای میرفتن برا اینچیزا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد