2777
2789
مثلا میگه ک درس بخونید دنبال پسرا نگردید....یا قبل رابطه ازمایش بدید ک ایدزی اچ پی وی چیزی نداشته ب ...

با زبون نرم تر هم میشه اینا رو گفت به نظرم 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما چرا چنین آدمی رو می‌پرستید و نماد فمنیسم می‌دونید؟ درحالی که داره گند میزنه به همه چی و تمام تلا ...

من همه ی ریلز هاش رو ندیدم فقط چنتاش رو توی اکسپلور دیدم

برای همین اومدم بپرسم

من همه ی ریلز هاش رو ندیدم فقط چنتاش رو توی اکسپلور دیدمبرای همین اومدم بپرسم

آها پس با دید بازتر ببین گلم

آخه اینجا یه سری انقدر روش غیرت دارن که فحش هم میدن به هم‌جنساشون😁❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حرفاش همش بد نیستا یه سری حرفاش خیلی حقه بعضی وقتا که میگه برای خودتون ارزش قائل باشید از عزت نفس و ...

اره منم چیزهایی ازش دیدم همیناست به علاوه ی چندتا روش سنتی برای پوست مو هم ک گاهی میزاره

عزیزم شیما دیگه رد داده خیلی به شدت مرد ستیزه ۹۰ درصد راهنمایی های که میکنه منجر به طلاق عاطفی و کلی مشکلات دیگه میشه از هر ۱۰۰ تا کلمه اش به زور ۱۰ تا کلمه اش راهنمایی درسته ، خودش چند بار جدا شده مهریه گرفته به اینجا رسیده بعد فاز از اول مستقل بودن میگیره که اینطوری نیست ، بخاطر جدا شدنش و اینا از جنسیت مرد متنفر شده و داره فرافکنی میکنه ، و اینکه چند بار دروغش رو شده یه جشنی بود شرکت کرد یادم نیست برای کدوم شرکت بود گفتم برام دعوت نامه فرستادن تو جشنواره فلان بعدش مشخص شد ورود عموم آزاد بوده فقط باید بلیط می‌خریدن هیچ دعوت نامه ای نبوده ، به شدت مخالف انتقاده روح مریض و سرکشی داره انتقاد و پیشنهاد بقیه رو تاب نمیاره بی نهایت کم صبره و زور گو کلا اصلاااا رفتارش در شان یک خانم نیست ، من برادر دارم پدر دارم جنس مرد و هم دوست دارم هم جنس زن جون خودم زنم و مادر و خواهرم و دوست دارم ولی این خانم چه از لحاظ روانشناسی چه از لحاظ اجتماعی و فرهنگ ... تو سطح خیلی پایینی قرار داده از جنگ بین دختر و پسر لذت میبره مثل یه جور انتقام گرفتنه براش ، ترجیح میدم برم پیج مشاوره های خبره راهنمایی بگیرم راجب روابط درست و اینکه مشکلی پیش اومد چیکار کنم پیش یه متخصص نه پیش یه نفر که آرایش میکنه اراجیف میگه و در کنارش دروغم میگه