2777
2789
عنوان

پزشکی قبول شد و مرگ اومد سراغش

241 بازدید | 18 پست

اصلا خیلی حالم بد شد

من اصلا نمیشناسمش ولی بایین براش فاتحه بخونیم

متولد۷۹بوده ۶سال پشت کنکور بوده پارسال پرستاری اورده نرفته

تا امسال پزشکی اورد

یک هفته بعد اینکه پزشکی اورده مرگ اومده سراغش

من خودم کنکوریم یکسال موندم پشت اون شیش سال

من میدونم چقدر زحمت کشیده

ولی اخرش مرگ بیاد سراغش؟!!

مگ نمیگن همه چی حکمتی داره الان مردنش چه حکمتی داشت

فقط براش دعا کنین اون دنیای خوبی داشته باشه

لطفاااا به نیتش ۳حمد ۱ قل بخونید

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

😭 واسه بعضیا دنیا چشم دیدن خوشی شونو نداره

کاش یکم بهش فرصت خوشی میداد

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

خب پس بقیش چجوری مرده چرا مرد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟.                                                                                    سیز میشویم  دوباره    از جنس رویا🌱

خب پس بقیش چجوری مرده چرا مرد

یه عکس بود توضیخ داده بود

گذاشتمش