2777
2789
عنوان

چند سالتونه خانما چند تا بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 16448 بازدید | 376 پست
نه انقدر که گرونیه امروزوفردانمیتونی یه وسیله رو به یک قیمت بگیری اما اگه شاغل بودم حداقل کمک خرجی ب ...

به چه قیمتی؟تو جامعه ای که مردا مثل گرگ تا ی زن می بینن فکر و ذکرشون دنبال ابتذال کجاش خوبه.

به چه قیمتی؟تو جامعه ای که مردا مثل گرگ تا ی زن می بینن فکر و ذکرشون دنبال ابتذال کجاش خوبه.

ولی هستن آقایون وخانومایی که هنوز عفت دارن شرف دارن حق باشماست ولی محیط زنانه باشه مثل مدرسه خب مشخصه زن هم امنیت شغلی داره وهم خیالش ازبابت این چیزا راحته همه کارها که مختلط نیستن

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز تولد ۴۰ سالگیم هست نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت😐دو تا دختر دارم کلاس ششم و کلاس اول

چدا ناراحت 

تبریک میگم عزیزم صد و بیست ساله بشی الهی 

خدا برا هم دیگه حفظتون کنه

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
۳۸سالمه۲تابچه دارم ۱۹ ساله و۱۲ساله

چقد رود ازدواج کردی عزیزم خدا حفظتون کنه

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
امروز تولد ۴۰ سالگیم هست نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت😐دو تا دختر دارم کلاس ششم و کلاس اول

تولدت مبارک باشه چرا ناراحت کلی تجربه کسب کردی تا الان واین ناراحتی نداره خوش باش

خداحفظشون کنه

همچنین عزیزم ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میتونستی جای دختر من باشی و بچت جای نوه ی مننی نی سایت جای عجیبیه.فقط اینجا با ۳۹ سال سن احساس پیری ...

والا من 22 سالمه ساکن تهرانم . اینجا کسی زیر 25 ازدواج کنه همه میکن چرا انقد زود ازدواج کردی هنوز بچه ای ( حد اقل تو محل زندگی ما اینطورین ) بعد تو نی نی سایت  با 20 سال سن بچه دارن . احساس پیری میکنم واقعا XD