به چه قیمتی؟تو جامعه ای که مردا مثل گرگ تا ی زن می بینن فکر و ذکرشون دنبال ابتذال کجاش خوبه.
ولی هستن آقایون وخانومایی که هنوز عفت دارن شرف دارن حق باشماست ولی محیط زنانه باشه مثل مدرسه خب مشخصه زن هم امنیت شغلی داره وهم خیالش ازبابت این چیزا راحته همه کارها که مختلط نیستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
میتونستی جای دختر من باشی و بچت جای نوه ی مننی نی سایت جای عجیبیه.فقط اینجا با ۳۹ سال سن احساس پیری ...
والا من 22 سالمه ساکن تهرانم . اینجا کسی زیر 25 ازدواج کنه همه میکن چرا انقد زود ازدواج کردی هنوز بچه ای ( حد اقل تو محل زندگی ما اینطورین ) بعد تو نی نی سایت با 20 سال سن بچه دارن . احساس پیری میکنم واقعا XD