2777
2789
عنوان

چند سالتونه خانما چند تا بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 16731 بازدید | 378 پست
سلام منم تقریبا مثل شمام به نظرت دومی رو بیارم یا نه از نظر سن دخترت میگم فاصلشون زیاد یا خوبه ؟؟؟؟

منم دودل بودم والان باردارم وتفاوت سنش بادخترم۱۲سال میشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالیخداحفظشون کنهجنسیتشون چیه وچندساله؟

دوتا دختر دوتا پسر

بزرگی18کوچیکی7ماه

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
میتونستی جای دختر من باشی و بچت جای نوه ی مننی نی سایت جای عجیبیه.فقط اینجا با ۳۹ سال سن احساس پیری ...

الهی عزیزدلم 😘😘😘 منم مامانم همسن شماست واقعا جوونه برا مادربزرگ شدن 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزمممم به سلامتیی

سلامت باشی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من همسن شمام اولی رو حاملم

ب سلامتی مبارک باشه من تازه دیروز فهمیدم دومی باردارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

۳۹سال سه تا بچهچهارمی توراهه😍😘قبلاشاغل بودم الان ترجیح دادم خونه باشم وبه بچه هام برسم

عزیزمممم خداحفظشون کنه مه عالی

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
ای خودااا 🥺😍😍😍❤️منم بیست سالمه باردارم سه ماهمه 😂❤️😍یه فسقلی هم داری درسته ؟؟

دورت بگردم مبارکت باشه 😘😘😘 حسابی مراقب خودت و فرشته کوچولو باش 

نه گلم عکس پروفایل بچه خواهرشوهرمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای شما از من سه چهار سال کوچیک تریچه تفاوتی

خخخخ اره عزیزم انقدر عشقِ بچم بعد عروسی اقدام کردم🤣 

شما بچه داری؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40