2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگو هارو که پاک کردی با زعفرون و نمک فلفل پودر سیر پاپریکا روغن و کره سرخشون کن 

هر طرف حدودا سه دقیقه سرخ بشه کافیه 

شعله هم بالا بالا نباشه 

بعدش جداشون کن و پیاز رو تفت بده و رب بزن بهش و اب اضافه کن و یکم که غلیط شد میگو هارو اضافه کن 

بذار پنج مین جا بیوفته 

اخرشم جعفری بریز 

عالی میشه 

با برنج بخورید 

سیب زمینی هم کنارش میتونید سرخ کنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اسی جونم منم مثل خودت بار اولم بود درست میکردم یکی گفت تو ابلیمو و ادویه و پیاز بذارم تا مزه دار بشه بعدش تو ارد بغلتونم و با پیاز سرخ کنم و رب بزنم خیلیییی بدمزه شد. 

سری بعد فقط ادویه زدمش و تو روغن سرخ کردم خوشمزه بود. 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

حالا اگ تو روش خوشمزه تری پیدا کردی ب منم بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اسی جونم منم مثل خودت بار اولم بود درست میکردم یکی گفت تو ابلیمو و ادویه و پیاز بذارم تا مزه دار بشه ...

نه ابلیمو اینا اصلا نزن 

من میگو و ماهیم خیلی خیلی خوب میشه همیشه 

همون با ادویه و کره و زعفرون و روغن تفت بخوره عالیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وای ممنون عزیزم👌

❤️❤️

نه ابلیمو اینا اصلا نزن من میگو و ماهیم خیلی خیلی خوب میشه همیشه همون با ادویه و کره و زعفرون و روغن ...

مرسی گلم همین روش فک کنم خوشمزه ترینشه 

تو اردم میغلتونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه مدل میگو که من دوست دارم و زیاد درست میکنم اینه.

میگو ها رو با کره تفت میدم اونم در حد ۳ دقیقه.

تو یه ظرف جدا یه قاشق آرد رو با کره تفت میدم.سیر رنده شده اضافه میکنم ابلیمو و کمی آب اضافه میکنم میذارم سس کمی غلیظ شه بعد به میگوهای تفت خورده اضافه میکنم و در نهایت کمی جعفری خورد شده میزنم.

کنارش هم اصولا پاستا میذارم.

اها ینی ارد و ابلیمو نریزم؟

نه نریز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه ابلیمو اینا اصلا نزن من میگو و ماهیم خیلی خیلی خوب میشه همیشه همون با ادویه و کره و زعفرون و روغن ...

ینی میگو خام رو فقط ادویه بزنم بزارم تو روغن؟

دیگه هیچ کار اضافه ای نکنم؟

رب و پیاز اینام نزنم؟

خدایا سپاسگزارم  
نمیدونم هیچی بلد نیستم😆یجوری ک اسون باشه و خوشمزه زود درست بشه

میگو رو اگه دوس داشته باشی بخارپزشم عالی و خوشمزه اس😄

دوپیازه و بخارپز از بقیه آسون تره بخارپز که گفتن نداره میگو رو با یه کوچولو پیاز و یه کمی آب و نمک با شعله ی کم حدود ۱۰ دقیقه میذاری بپزه 

دوپیازه هم اینطوریه که پیازتو خلالی خرد میکنی با روغن تفت میدی بعدش بهش میگو رو اضافه میکنی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و هرادویه ای که دوس داری اضافه میکنی رب میزنی تفت میدی و یه کوچولو خیلی کم آب میریزی میذاری آبش کشیده بشه و تموم هم با نون میتونی بخوری هم برنج