2777
2789
عنوان

شما چه تصوری دارین از دختری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست
نه بابا اصلا دیگه سمت محجبه ها نمیره کسی دور از جون بهشون میگن امل

اتفاقا به وفور من دیدم 

حتی پسره اهل دوستی و ....اینا بوده بعدا رنبال دختر محجبه رفته برا ازدواج🙄

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا به وفور من دیدم حتی پسره اهل دوستی و ....اینا بوده بعدا رنبال دختر محجبه رفته برا ازدواج🙄

این مال ده سال پیش بود

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

والا با این وضعیت گرونی و آزادی جنسی تو جامعه پسرا فقط وقتی ازدواج میکنن که دلشون‌ گیر کرده باشه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اتفاقا من محجبه های اطرافم خیلی باکلاسن چن روز پیش یکیش یه چادر خوشکل خوش فرم سرش بود ۸ ملیون گرفته بود مانتو لباساهم همه گرون

من هرکیو دیدم میگه محجبه میخواد تعجب کردم این حرفو زدی امل به کسی میگن که طرزفکرش اینه بدحجابی افتخاره بازم هرشهر طرز فکرش فرق داره 

💍❤️

اتفاقا به وفور من دیدم حتی پسره اهل دوستی و ....اینا بوده بعدا رنبال دختر محجبه رفته برا ازدواج🙄

منم دقیقا اینو دیدم پسرا برای دوستی دنبال پلنگن ولی برای ازدواج فقط محجبه وپاک میخوان نمی‌دونم چرا

💍❤️

الان شوهرت چیکارست

شغلش ازاد هست باغ سیب و گردو و بادوم داریم درامدش خوبه خداروشکر

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑