2777
2789
عنوان

پسر دارا بیایین🙃🙃🙃🙃😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دختر هم میاوردیدختر بیچاره باید با مادرشوهر خواهر شوهر ، جاری سروکله میزد ، ازشون میکشیدهرکی به ...

واقعا چه حرف درستی زدید

اسی بقول ایشون حالا دخترم بیاری باژ دخترت درگیر مادرشوهر خواهر شوهر میشه باید جوش دخترتو بزنی 

تو نمیتونی واسش تعیین تکلیف کنی که،فردا پس فردا عاشق یکی میشه

مگه گفتم نمیشه😐 در ضمن حتما تعیین تکلیف خواهم کرد

اجازه نمیدم هر کی وارد زندگیم بشه از بس ادمای گندی تا حالا بودن

حتما خیلی پرس و جو خواهم کرد

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

منم جرررش میدم 🤣😐😐🤣🤣من خودم سعی کردم عروس حوبی باشم ایشالا که خوبش قسمتمون بشه 🤲😍🥰❤️

والا منم همش از خدا میخوتم یه عروس با اخلاق خودم قسمتم کنه

ولی از شانس گندی که دارم خبر دارم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

به ازدواج پسرم فکر میکنم برام خیلی خیلی مهمه که پسرم تو زندگیش ارامش داشته باشه و خوشبخت باشه مطلقا زیر بار عروس بی ادب و پرسیاست نمیرم ولی با پسرم خوب باشه برام کافیه به جز احترام متقابل توقعی ندارم

تا چند سال دیگه اونقدر همه چیز فرق میکنه، احتمالا تا اون موقع دیگه روابط اینطوری نباشه عروس و پسر رو سالی یکی دوبار ببینی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
واقعا چه حرف درستی زدیداسی بقول ایشون حالا دخترم بیاری باژ دخترت درگیر مادرشوهر خواهر شوهر میشه باید ...

ومنی که ملاک ازدواج دخترام تک فرزند بودن طرف .البته تو اطراف ما تک فرزندی زیاده

والا دامادا بهترن

سعی کن یه دختر بیاری🤣

ولی جدا از شوخی هستن بعضی مردا که از هزارتا عروس بدترن،و میونه رو بهم میزنن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

والا دامادا بهترن

سعی کن یه دختر بیاری🤣

ولی جدا از شوخی هستن بعضی مردا که از هزارتا عروس بدترن،و میونه رو بهم میزنن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ومنی که ملاک ازدواج دخترام تک فرزند بودن طرف .البته تو اطراف ما تک فرزندی زیاده

تک فرزندی بدتره که خانواده یه دونه بچه دارن تمام انتظاراتشونم از اون یدونست