2777
2789
عنوان

پسر دارا بیایین🙃🙃🙃🙃😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 47 پست
ومنی که ملاک ازدواج دخترام تک فرزند بودن طرف .البته تو اطراف ما تک فرزندی زیاده

منم مادرم همینو میگفتن برا خواهرم خواستگار زنگ میزد میپرسید چندتا بچه دارین 

بعد میدید تعدادشون زیاده مثلا ۷ تا بچه ان رد میکرد

میگفت ما با خانواده پرجمعیت وصلت نمی کنیم

نظرش اینطوری بود چون تعداد زیاد باشه ، هر کسی یک دخالتی میکنه و چالش های روابط بیشتره ،  دخترم اذیت میشه

مگه گفتم نمیشه😐 در ضمن حتما تعیین تکلیف خواهم کرداجازه نمیدم هر کی وارد زندگیم بشه از بس ادمای گندی ...

مگه پسرای الان حرف گوش میکنن ، خودشون تعیین تکلیف میکنن

یکدفعه میبینی‌ حساسی پیشتر خودش میره یکی انتخاب میکنه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا اینجا صبح تاشب به مادر شوهر فحش میدید؟ وقتی خودتون تحمل خودتون رو ندارید😏

اگه بد بودیم مثل خیلیا تو روشون فحش میدادیم نه اینکه بخوایم تو نت پیش غریبه ها دردو دل کنیم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

حداقل حرص خواهرشوهر وجاری نمیخوره

ادم باید کم عقل باشه حرص خواهر شوهر و جاری رو بخوره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بالاخره چه بخوایم چه نخوایم چه به اسم دوستی یا دشمنی دخالت هاشون می کنن تاثیرشون میذارن

اصلا نباید عین خیال ادم باشه.و بدتر از اون حرص خوردن نداره.بهترین کار قطع رابطه اس.مگه آقایون حرص برادر زن و باجناق رو میخورن؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اصلا نباید عین خیال ادم باشه.و بدتر از اون حرص خوردن نداره.بهترین کار قطع رابطه اس.مگه آقایون حرص بر ...

منم خیلی وقت گزینه دوری دوستی انتخاب کردم سعی می کنم اصلا به گذشته فکر نکنم .آدم مارگزیده از ریسمان سیاه وسفید میترسه 

منم خیلی وقت گزینه دوری دوستی انتخاب کردم سعی می کنم اصلا به گذشته فکر نکنم .آدم مارگزیده از ریسمان ...

خوب کاری میکنی.حرص خوردن جز بیماری و دور از جون ام اس چیزی نداره.فردا مریض بشیم یه کدوم از اینا نمیان حال ادمو بپرسن

اگه بد بودیم مثل خیلیا تو روشون فحش میدادیم نه اینکه بخوایم تو نت پیش غریبه ها دردو دل کنیم

تو روشون نمیشه فحش داد چون یه پشت پناه محکمی دارن به نام پسر عزیزم وقتی پسرت وشوهرت پشتت باشه دیگه بقیه اهمیتی ندارن

تو روشون نمیشه فحش داد چون یه پشت پناه محکمی دارن به نام پسر عزیزم وقتی پسرت وشوهرت پشتت باشه دیگه ب ...

نه بابا اصلا ربطی نداره بخوایم بدم از هیج کی نمیترسیم

بخاطر مصلحت روزگار مجبوریم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

اونم بزارید چای دختر خودتون حالا گناه دختر مردم پیه بد باهاش رفتار بشه 🫠

کی گفت باهاش بد رفتار میکنیم😒