2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خوام بگم کسی خونه اجاره می‌کنه باید منتظر این اتفاقاتی باشه

من ک صاحب خونه هستم ۱۷/۱۸ ساله

مستاجر دارم 

هرسال هم همون موقع تمدید راحب این موضوه تصمیم میگرم

و با مستاجرها به توافق میرسم.وسط سال کسی افزایش نمیده.

شما لابد تازه صاحب خونه شدین عرف رو بلد نیستین👌🏻

💕

تحت تاثیر حرف کسی ک قرارنمیگیری پس حرف زدن باهات بی فایده اس ولی ایشالا مستاجر واسه خونت پیدا نشه ک داری اینحوری ظلم میکنی ب هم نوعت

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

می‌خوام بگم کسی خونه اجاره می‌کنه باید منتظر این اتفاقاتی باشه

مگ از رو دل خوششه که خونه اجاره میکنه یادتون نره زمین گرده الان سواره این ممکنه یه روزم به ناچار پیاده باشین 

نکن گناه دارن 

خودتو بزار جای اون ببین خوشت میاد صابخونه اذیتت کنه

درسته شماهم حق داری 

ولی اونا بیشتر از شما تو فشارن

الان بد موقع اییه خونه راحت گیر نمیاد بیادم گناه داره سرده اسباب ببره با دوتا بچه اینور اونور 

کاملا حق داری ایشون میتونه جای مناسب بوجه خودش انتخاب کنه همیشه اولیت مشکلات خود ادم بعدا مشکلات دیگ ...

بی انصافی اونو نتونستم هضم کنی که پیام شما رو دیدم خدا به خیر کنه با وجود آدم‌های مثل شما 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
منطقیه، چون نیاز داری باید اجاره رو ببری بالا با اینکه اون زن التماستم کرده. امیدوارم آه اون زن زندگ ...

وااای . التماس چرا .طرف یکساله قرارداد داره . انگار خیلی سادس بنده خدا . وگرنه میکف دیگه نبینمت تا پایان سال !

اگه تنها راه درآمدت اجارس ک هیچیولی اگه ن سخت نگیراز طرفی اجاره رو میبری بالا ب وضع خونه هم ی نگاه ب ...

واقعا که چون تنها راهشم این باشه 

درست نیست واقعا 

خودش میگه تازه بردم بالا 

این قانون بیچاره کردن مردم چیه بازم بالا ببر چون درآمدش اینه!

کنچانا کنچانا^^ https://daigo.ir/secret/61806851483