دوباره افزایش بدم چون نیاز دارم به پولش حالا زنه هی التماس میکنه دوتا بچه دارم واقعا کم میاریم پول حالا شمام میخوای ببری بالا این درست نیست
منم گفتم اگه میخوای تخلیه کن اینجا رو اگرم نمیخوای منم که من به هیچ عنوان تحت تاثیر حرف کسی قرار نمیگیرم کار خودمو انجام میدم حالا تصمیم با شماست گفت شب با شوهرم حرف بزنم جوابشو میگم
God, please give me great wealth so that I can befortunate
کاش رحم میکردی تا خدا بهت رحم کنه اون حانوم اه و ناله الکی نمیکنه که ترحم بخره و شما بگی تحت تاثیر قرار نمیگیرم واقعا مستاجرا گناه دارن تو این اوضاع اجاره خونه ها هم خیلی بالاس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد میگیم چرا گرونی هست وقتی خودمون به خودمون رحم نمیکنیم چه انتظاری از بقیه داریم،،،
شما به پول نیاز داری بقیه که نباید تاوانشو بدن انصافم خوب چیزیه
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
اگه تازه اجاره خونهرو بالا بردی دیگه اشتباهه دم به دقیقه قرارداد رو تغییر بدی شاید بنده خدا نداره یا دیگه حوصله جابجایی رو نداشته باشه.بعد همین شماها از دولت گله میکنید وقتی خودمون به خودمون رحم نمیکنیم
خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...