2777
2789

کاش رحم میکردی تا خدا بهت رحم کنه اون حانوم اه و ناله الکی نمیکنه که ترحم بخره و شما بگی تحت تاثیر قرار نمیگیرم واقعا مستاجرا گناه دارن تو این اوضاع اجاره خونه ها هم خیلی بالاس 

قرار نیست هزینه های زندگی شما رو واحدتون نامین کنه 

هر چیزی یه قوانینی داره سالی یه بار به نسبت عرف 

ایشون هم میتونه تا زمان قراردادش بمونه 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالای ده ساله صاحبخونه م همیشه با خدا معامله کردم و از عرف هم پایینتر گفتم بازم اگر تخفیف خواسته داد ...

خدا هزار برابرش رو  بهتون برگردونه الهی مهربون❤

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اگه قرارداد داشته باشه مستاجرتون، تا زمان پایان اون قرارداد شما اجازه افزایش اجاره رو نداری. 

میتونه ازتون شکایت کنه، یا بی توجه ب حرف شما تخلیه نکنه و اجاره قبلی رو بده. 

و واقعا بی انصافیه اگه تازه اجازه رو بردی بالا، دوباره بخای ببری بالا

بعد میگیم چرا گرونی هست وقتی خودمون به خودمون رحم نمیکنیم چه انتظاری از بقیه داریم،،، 

شما به پول نیاز داری بقیه که نباید تاوانشو بدن انصافم خوب چیزیه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اگه تازه اجاره خونه‌رو بالا بردی دیگه اشتباهه دم به دقیقه قرارداد رو تغییر بدی شاید بنده خدا نداره یا دیگه حوصله جابجایی رو نداشته باشه.بعد همین شماها از دولت گله می‌کنید وقتی خودمون به خودمون رحم نمی‌کنیم 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

قرار داد داره...میتونه ازت شکایت کنه مس خودتو جمو جور کن

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.