2777
2789

به نظرم کارتون درست نیست 

وقتی یه بار اجاره رو بردین بالا تا سال بعد همون تاریخ نباید اجاره رو تغییر بدید 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تنها راه درآمدت اجارس ک هیچی

ولی اگه ن سخت نگیر

از طرفی اجاره رو میبری بالا ب وضع خونه هم ی نگاه بنداز ببین درخور اون اجاره بالا هس

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

اجاره رو سالی یه بار بالا میبرن بعدشم  تا وقتی موعدش تموم نشه نمیتونی بیرونش کنی ولی اون میتونه بلند شه اگه خودش  خواست 

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

کاملا حق داری 

ایشون میتونه جای مناسب بوجه خودش انتخاب کنه 

همیشه اولیت مشکلات خود ادم بعدا مشکلات دیگران 

کلا مستاجرم نباید زیاد نگه داشت بیشتر از دوسال که اصلا نباید نگه داشت 

اجازه بار زیادی از دوش برمیداره واین حق شماست بهرحال 

پس اندازتون وباید سودشو ببنید 

اگر واقعا نیاز مالی نداری و برای رفاه بیشتر میخوای اضافه کنی نکن،خدا جباره به بهترین شکل برات جبران میکنه وقتی به بندش رحم کنی

شاید به ظاهر متوجه نشی اما مثلا یه مریضی بد رو ازتون دور میکنه یه ادم بد رو از سر راهتون برمیداره و ...

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یعنی کمبود های زندگی شما رو اون مستاجر بدبخت باید جبران کنه وقتی تازه بردی بالا دیگه این دفعه بالا بردن تون برا چیه؟ ؟ نکن اینکارو جای دیگه تقاص میدی اونم بیچاره با دوتا بچه داره بهت التماس میکنه بلا به دور همچین صابخونه های 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

این تاپیک رو باید زنه میزد تا بهش میگفتم بهت بگه خونه رو یکساله قراداد دارم تو هم دیگه حق نداری در خونم بیای . مشکلی داری شکایت کن تا منم بجرم مزاحمت از تو شکایت کنم ! و

در عین حال تو مجبور بودی بشینی سرجات🤷‍♀️