2777
2789
عنوان

مشکل یکی از دانش اموزا

178 بازدید | 15 پست

یکی از دانش اموزا اوضاع خانوادگی‌شون خیلی خرابه پدرش فراری و... دانش آموزم زنگ های آخر حالش گرفته میشه سه روز پیش که همش یه گوشه گریه میکرد دیگه اخراش انگار حالشو نمی‌فهمید هی وسطاش میخندید دیروز هم بند دوتا کفش های یکی از دوستاشو بسته دختره خورده زمین بهش گفتم چرا بندشو بهم بستی میگه یه اقاهه بهم میگه اگه این کارو نکنم اذیتم می‌کنه(از استرس شروع کرده به توهم زدن البته اگه راستشو بگه) باهاش حرف هم زدیم با مامانشم حرف زدیم ولی همچنان امروز دوباره زنگ آخر حالش خوب نبود ارجاعش دادیم مشاوره

شما شبیه این کسی دیدید؟ بنظرتون مشکلش چیه باید چیکار کرد 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالشه. مگه امروز مدرسه ها بازه

این تاپیک دیروزمه کپی کردم 

یازده سالشه 

موعد پریودی هاشم بهم ریخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسش چطوره؟ کلا بچه ارومی هست. یا همیشه اذیت میکنه؟ سال های قبل چطور بود اخلاقش

درسش غیر از ریاضی درس مطالعات و فارسیش خوبه البته اگه بخونه چون گاهی اوقات درس میخونه گاهی اصلا تکالیفو انجام نمیده 

کسی زیاد باهاش دوست نیست بخاطر درسش اما با بغل دستیش خوبه تا زنگ سوم چهارم باهاش حرف میزنه میخنده ولی زنگ آخر بهم میریزه 

سال های قبل مشکل نداشته امسال طلاق پدر مادرش هم اضافه شده فکنم این حالشو بدتر کرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاده شرایط خودم افتادم البته من چهارده سالم بود ولی چقد خوبه که مامانش و شماها بهش توجه میکنین ... من تو اون دوره شدیدا نیاز داشتم معلمام یکم درکم کنن یا حداقل دوستای خیلی صمیمیم... منم دقیقا از استرس مبخندیدم هر وقتم گزیه ام میگرفت یا حالم بد میشد سرمو میزاشتم رو میز که خودمو به خواب بزنم

یاده شرایط خودم افتادم البته من چهارده سالم بود ولی چقد خوبه که مامانش و شماها بهش توجه میکنین ... م ...

اره دقیقا گاهی سرش رو میزاره رو میز 

ولی سر کلاس که استرسی وجود نداره احتمالا برا خانوادست

بغل دستیشم اتفاقا خودش مشکل داره ولی الان مشکل این بدتره گاهی خیلی حالش بد میشه 

شما مشکلت چی بود چطور بهتر شدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقا گاهی سرش رو میزاره رو میز ولی سر کلاس که استرسی وجود نداره احتمالا برا خانوادستبغل دستیشم ...

میدونید اون بچه الان کل ذهنش درگیر اتفاقا و چیز بدی که براش اتفاق افتاده یعنی میاد مدرسه هم دیگه تمام فکر و ذهنش درگیر اتفاقای توی خونه اشه واسه همینه که استرس داره

من خودم مشکلم دعوای مامان و بابام بود کتکاریاشون و تهشم طلاقشون... نصف وسیله های خونمون خونی میشد نصف وسبله ها میشکستن بعد خانوادم با منم دعوا داشتن یعنی من قبل اینکه حاضر شم بیام مدرسه با مامانم و بابام دعوام میشد بعد با یه اعصاب خوردی میومدم مدرسه دیگه نمیفهمیدم درس چیه علوم چیه فارسی چیه... کل تایم درسی هم ذهنم درگیر این بود که تایم مدرسه تموم شد چجوری برگردم خونه و دوباره اون محیط سمیو تحمل کنم... بعد خیلیم نیاز داشتم یکی بغل کنه یا درکم کنه و اتفاقا چند بار منو بخاطر وضعیت تحصیلیم و افسردگیم بردن پیش مشاور مدرسه ولی چون با مشاور مدرسه ارتباط نمیگرفتم بهش میگفتم حالم خوبه مشکلیم ندارم

میدونید اون بچه الان کل ذهنش درگیر اتفاقا و چیز بدی که براش اتفاق افتاده یعنی میاد مدرسه هم دیگه تما ...

درسته این دختر هم یا اینکه پدرش این شرایط داره میخاد ببینتش به برادر بزرگتر هم داره که همش بهش میگه اگه بابا دوست داشت ترک اعتیاد میکرد یا اینکه بابا مرد دیگه لازم نیست ببینیش و....

چند بار پدرش رفته زندان الانم فراری یکی دو هفته هست طلاق گرفتن دختر و مادر و برادرش باهم زندگی میکنن 

این توهمش هم میگه اول تو خواب فقط آقاهه رو میدیده الان تو بیداری مادرشم میگه سابقه داشته تو خواب راه بره و...

البته نمیدونم واقعا توهمه یا برا جلب توجه و چیزای دیگه اینو گفته 

چند روز پیش گریه میکرد هرچی باهاش حرف میزدم انگار اصلا صدامو نمیشنید زانو بغل گرفته بود به گوشه کلاس خیره به موزاییک ها فقط گریه میکرد انگار نمیشنید و هیچ جواب و علامتی نمیداد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونید اون بچه الان کل ذهنش درگیر اتفاقا و چیز بدی که براش اتفاق افتاده یعنی میاد مدرسه هم دیگه تما ...

اصلا یه رفتار هایی رو شروع کرده که بچه های کلاس روهم داره میترسونه 

نمیدونم چیکارش کنم 

انگار بچه هاهم منتظرم ببینن دیگه کی حالش بد میشه و برای چیه 

همش میگن خانوم ..... میگع یه نفرو میبینه کلاسمون جن زده شده و این چرتو پرتا 

کنترل کلاس همینجوریشم سخته دیگه این فکراهم بیاد سراغ بچه ها هیچچچچچ

علاوه بر اینا وقتی قضیه افتادن اون بچه رو دیدم که ... بندش رو بسته بود واقعا ترسیدم و اینکه اگه این توهم واقعی باشه ممکنه بلاهای بدی سر خودش و دیگران بیاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته این دختر هم یا اینکه پدرش این شرایط داره میخاد ببینتش به برادر بزرگتر هم داره که همش بهش میگه ...

قوه تخیلش چقد قویه؟ چون منم خوابای عجیب غریب زیاد میدیدم اکثرش هم از یه مردی بود که شبیه بابام بود و تو خواب ازش میترسیدم ... خودم حس میکنم خوابام ترکیبی از تخیل خودم و ترسم از بابام بوده

ولی حس میکنم ایشون بیشتر دلش تنهایی میخواد انگار تو جمع جلو بقیه راحت نیست نمیدونه چجوری راحت احساساتشو بریزه بیرون که قضاوتش نکنن و به احتمال زیاد ته دلش به خودکشی هم فکر میکنه ولی چیزی راجبش نمیگه 

خودم از وقتی ارتباطم با خانوادم کمتر شده بهتر شدم ولی هنوز آسیب روحی و جسمی اشو دارم

اصلا یه رفتار هایی رو شروع کرده که بچه های کلاس روهم داره میترسونه نمیدونم چیکارش کنم انگار بچه هاهم ...

میدونید چیه؟ دانش اموزتون مشکلش باید اول با خانوادش حل بشه درسته که طلاق گرفتن ولی آسیبش روش مونده انگار باید مامانش یا برادرش بهش حس امنیت و آرامشو بدن یا با یسری تفریحا سرگرمش کنن یا اینکه مامانش ببرتش پیش تراپیستی که خارج از مدرسه اس... بعد که کم کم اعصاب و روانش از محیط خانوادش آروم شد بقیه رفتاراشم با بچه ها سرکلاس درست میشه

قوه تخیلش چقد قویه؟ چون منم خوابای عجیب غریب زیاد میدیدم اکثرش هم از یه مردی بود که شبیه بابام بود و ...

نمیدونم یه ماهه که معلمشم این هفته این چیزا شروع شده 

از مدیر هم پرسیدم گفته مشکل رفتاری خاصی نداشته پارسال

البته وسایل نامربوط هم زیاد میاره سر کلاس مثل لوازم ارایشی و... الان کمتر شده 

مامانش هم وقتی میاد مدرسه حس میکنم روابطش باهاش خوبه میره کنارش میخنده و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40