2777
2789
عزیر صبح به صبح سرکه سفید میل بفرمایید.خاطر جمع باش پدرشو در میاره😅😅😅

سلام ممنونم ببينيد كاري به درمان ندارم 

دركل برام سوال هم شده كه انگل هاي درشت از كجا ميان؟ هرچي تايپك ميزارم كسي اهميت نميده خدا خيرت بده كه جواب دادي 

تاحالا ديدي اطرافتون كه مثلا كسي انگل هاي بزرگ داشته باشه منظورم با اون كرمك هاي ريز نيست كه فقط خارش مقعد ميارن منظورم با كرم هاي بزرگ هست كه توي روده باريك هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ارام جانممكنه از حيوون خونگي مثل گربه هم منتقل بشه؟

کرم اسکاریس انسانی نه، ولی گربه ها یک نوع کرم مشابه دارند که اون ممکن هست به انسان منتقل بشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ممنونم ارام جانممكنه از حيوون خونگي مثل گربه هم منتقل بشه؟

اسم کرم اسکاریس گربه، توکسوکارا کتی هست...راجع بهش گوگل بخونید. به انسان قابل انتقال هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ببین عزیز من کسی رو میشناسم تو شمال کسی تو شکمش یه کرم یک متری داشته متوجه شدی .اگر درمان نکنی به یک متر بزرگ میشه اول دکتر برو باید آزمایش وسونو گرافی بشی .یه قرص هم داره باید بخوری .ولی این سرکه سیب سفید رو همیشه استفاده کن .دیوونه میکونه کرمو🙌🙌

ببین عزیز من کسی رو میشناسم تو شمال کسی تو شکمش یه کرم یک متری داشته متوجه شدی .اگر درمان نکنی به یک ...

خب كرمك نهايتش نيم سانت

اون حتما كرم كدو داشته كه از گوشت خام گوساله مياد