2777
2789
عنوان

داشتم حرکت زشت زن داداشمو به شوهرم تعریف میکردم که

| مشاهده متن کامل بحث + 5616 بازدید | 149 پست
حتما کدورتی داشت یا حواسش نبود

کلا پارسال من به بچه داداشم گفتم صدا گوشبتو کم کن 

اونم بهش برخورده 

😐 سر سنگین شده 

منی که این همه سال مثل خواهر بودم براش برام سنگین میاد این حرکتش 

با اینکه ازش بزرگترم ولی همیشه من سلام میدم 

و چون جواب نمیده طبیعتا بیشتر ناراحت میشم 

منم سلام میدم له خاطر داداشم 

اگر نه بخوام مثل خودش رفتار کنم برام آسونه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

کلا پارسال من به بچه داداشم گفتم صدا گوشبتو کم کن اونم بهش برخورده 😐 سر سنگین شده منی که این همه سا ...

پس کینه شتری هستش .بعضی ادما از هر حرکت ادم ناراحت میشن خیلی معاشرت با این افراد سخته.ولی خیلی رفتار بجگانه ای داره چند سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روزی می فهمی که نباید بد خانواده و فامیلتو جلوی همسرت بگی

جربان رو نوشتم تو پستای دیگم 

والا انقدر زن داداش من تابلو رفتار میکنه که منم نگم خودش دیده و فهمیده 🥀

پس کینه شتری هستش .بعضی ادما از هر حرکت ادم ناراحت میشن خیلی معاشرت با این افراد سخته.ولی خیلی رفتار ...

32 سالشه     باورت نمیشه اگه نگاهم به نگاهش بیوفته 

مثل بچه های 4 ساله که قهرن روشو میکنه اونور 

به مامانم گغتم نکنه توقع داره برم ازش معذرت خواهی کنم که به بچه ی داداشم گفتم صدای گوشیتو کم کن؟ 😐 

جربان رو نوشتم تو پستای دیگم والا انقدر زن داداش من تابلو رفتار میکنه که منم نگم خودش دیده و فهمیده ...

خودش میدونه خواهر تو نمیخواد بگی ‌.هم غیبته هم حرف الکیه .الان شوهرم اخلاق خواهرم  و زن داداش نمیدونه .میدونه ناسلامتی رفت و امد داریم .حالا کدورتی بزار زمان خودش حل کنه پای مردا وسط نکشیم.

32 سالشه باورت نمیشه اگه نگاهم به نگاهش بیوفته مثل بچه های 4 ساله که قهرن روشو میکنه اونور به ما ...

من خووم اگه زن داداش اخلاق بدی داشته باشه یا با مامانم دعوا کنه زیاد باهاش حرف نمیزنم قهر نیستم ولی زیاد معاشرت نمیکنم  میگم اخلاقش با ما جور نیس دیگه کله خودم انور کنم یا روبرگردونم بچگانه هستش

منم بابام خیلی حساسه روی بکار نبردن فحش تو خونه تو دعوا و بحث هم محترمانه صحبت میکنیم 😅

بابای منم خیلی     

یه بار مامانم عصبی بوده     بابامم هی تو خونه راه میرفته 

مامانم میخواست بخوابه 

هی بابام راه میرفته از این اتاق به اون اتاق، سالن، آشپزخونه 

بعد مامانم گفته که    معلوم هست داری چه خاکی تو سرت میمالی؟ ! 

بابام بغض کرده که چرا این حرفررو زدی؟  خاک بر سر کلمه ی زشتیه    یعنی بچه هام بمیرن و من خاک بر سرم بریزم  بعد گریه کرده   ( بابام به شدت احساساتیه) 

اونم از مامانم پرسیده از کجا یاد گرفتی 

مامانمم گفته شنیده بودم از یه جا   ببخشید. 

خودش میدونه خواهر تو نمیخواد بگی ‌.هم غیبته هم حرف الکیه .الان شوهرم اخلاق خواهرم و زن داداش نمیدون ...

اره درست میگی همون دیشبم پشیمون شدم چرا گفتم 

من خووم اگه زن داداش اخلاق بدی داشته باشه یا با مامانم دعوا کنه زیاد باهاش حرف نمیزنم قهر نیستم ولی ...

ببین منم کلا همینما 

ولی چون روایت داریم قطع صله رحم نکنیم 

و روایت داریم   صله ی رحم کنید حتی با یک سلام 

رو سلام حساسم 

اگر نه    به غیر اون تایم خودمم باهاش هم کلام نمیشم و باهاش سر سنگینم 

ولی میگم شعور جواب سلامی که واجبه هم نداره 

اره درست میگی همون دیشبم پشیمون شدم چرا گفتم

اشکال نداره خواهر پیش میاد.زن داداش بعد چند وقت خودش خوب میشه بعضی ادما مثل گل قهرن دست بزنی قهر میکنن دست نزنی خود به خود خوب میشن

ببین منم کلا همینما ولی چون روایت داریم قطع صله رحم نکنیم و روایت داریم صله ی رحم کنید حتی با یک س ...

خب تو سلام بده احترامش بزار حالا چند نفر دیدن دست نداد میگن تقصیر زن داداش هست نه اون.ابروی خودش میره .مامانم میگه اگه با خواهرت  یا زن داداش خوب نیستی اخلاق هاتون خوب نیس قهر نکنید یا اگه زن داداش قهر کرد تو جمع  هستید یا جای یه جوری نشون بده دیگران متوجه نشن قهر هستید دشمن شاد نکنید.

خب تو سلام بده احترامش بزار حالا چند نفر دیدن دست نداد میگن تقصیر زن داداش هست نه اون.ابروی خودش میر ...

دقیقا   دیشب همینم شد    بابام یه نگاه به من کرد یه نگاه به اون   حس کردم الانه که یه چیزی بگه ولی هیچی نگفت    ولی تا چند دقیقه رفت تو خودش بابام    

داداشمم قبلا بهم گفته بود  سلامش نده احترام نذاشت   ولش کن 

ولی  مامان و بابای منم همینو میگن 

مامانم میگه تو سلامتو  بده که اون یاد بگیره 

ولی الان یه سال گذشته 

انگار نه انگار 😅