2777
2789
عنوان

چرت ترین قشر با اختلاف منشیا

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 49 پست
دستش بشکنه انقد عصبانی میشم از اینکه نمیتونم بزنم تو دهنشون یا سرشون داد بکشم متاسفانه اضطراب‌ اجتما ...

خیر سرشون کاره ای شدن تا دست دیگران رو بگیرن و به جامعه خدمت کنن ولی انگار پولشون تو جیب ملته

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤

خیر سرشون کاره ای شدن تا دست دیگران رو بگیرن و به جامعه خدمت کنن ولی انگار پولشون تو جیب ملته

بخدا من هر وقت میبینم که بخاطر حقوقشون ناله میکنن نفرینشون میکنم اصلا رسیدگی خوبی ندارن 

اون پرستارایی که دیدم باعث شدن از همشون بدم بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش بشکنه انقد عصبانی میشم از اینکه نمیتونم بزنم تو دهنشون یا سرشون داد بکشم متاسفانه اضطراب‌ اجتما ...

عزیزم شما قطعا مشکل اعصاب داری اضطراب اجتماعی نداری

وگرنه این واکنش و این افکار و این خشم اصلا طبیعی نیستن 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

استارتر بنده خدا الان فهمید شغل خودشون از منشی منفورتره😀😀😀

عزیزم ما منفور نیستیم

کلا حقوق ما پرستارا یه چوب نتراشیده شده رفته توی.... مردم انقدر حسادت میکنن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

عزیزم شما قطعا مشکل اعصاب داری اضطراب اجتماعی نداریوگرنه این واکنش و این افکار و این خشم اصلا طبیعی ...

عزیزم چی گفتم مگه بهت برخورده 

مشکل اعصاب اون پرستارا دارن که هر چی میگی میخان پاچه بگیرن 

عزیزم ما منفور نیستیمکلا حقوق ما پرستارا یه چوب نتراشیده شده رفته توی.... مردم انقدر حسادت میکنن

واااااای من ی شوخی کردم چقدر بی تربیتی شما... کاش با این ادب و تربیت و فرهنگ بالا سر بیمارا نری.... بخدا کسی بشما حسادت نمیکنه توهم نزن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
عزیزم چی گفتم مگه بهت برخورده مشکل اعصاب اون پرستارا دارن که هر چی میگی میخان پاچه بگیرن

ولش کن ادب نداره بخدا قسم متاسفم 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
عزیزم چی گفتم مگه بهت برخورده مشکل اعصاب اون پرستارا دارن که هر چی میگی میخان پاچه بگیرن

من بهم برنخورده، کسی که تو ذهنش انقدر پر از خشمه که میخواد حمله فیزیکی کنه سلامت‌ روانش باید بررسی بشه

واااااای من ی شوخی کردم چقدر بی تربیتی شما... کاش با این ادب و تربیت و فرهنگ بالا سر بیمارا نری.... ...

واییییی شوخی نکننن مگه باهات شوخی داررممم

من بهم برنخورده، کسی که تو ذهنش انقدر پر از خشمه که میخواد حمله فیزیکی کنه سلامت‌ روانش باید بررسی ب ...

تو باعث شدی رو خودم کار کنم و از این به بعد اگه دیدم پرستاری بی احترامی میکنه یا کمتر از وظیفش عمل میکنه بررررینم بهش 

واااااای من ی شوخی کردم چقدر بی تربیتی شما... کاش با این ادب و تربیت و فرهنگ بالا سر بیمارا نری.... ...

امثال این رفتن پرستار شدن دیگه تا حرف میزنی هم میخان پاچه بگیرن 

این اینجا اینجوریه ببین رفتارش تو بیمارستان با بیمارای بدبخت چجوریه !!!

تو باعث شدی رو خودم کار کنم و از این به بعد اگه دیدم پرستاری بی احترامی میکنه یا کمتر از وظیفش عمل م ...

ما از خدامونه یه روان پریش به پستمون بخوره یه کلمه توهین به زبون بیاره که ٧ جد و آبادشو قانونی پیگیری کنیم با یه فحش ساده

هم یه پرونده ناناز براش درست میشه عبرت میشه واسه بقیه هم یه جریمه ناناز پرداخت میکنه به ما و کلینیک 

عزیزم با این شدت عصبانی شدنت معلومه خیلی بهت فشار اومده جنبه انتقاد داشته باش

من واسه خودت گفتم، سلامت روانت باید پیگیری بشه