من پرستارم انقدری که منشی دکترا و متصدیای پذیرش عقدهای رفتار میکنن خود دمترا و بقیه اعضای کادر کاری ندارن
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.
آخیش دلم خنک شدبرامون فیش اشتباه نوشته بود جای پانسمان نوشته بود ویزیت پزشککار به جایی رسید که گفت م ...
واقعا که یه نینی سایتی اصیلی دمت گرم خانمایی که حرفشونو میزنن و حقشونو میگیرن واقعا تحسین دارن
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم توی همه ی شغلا هست پرستارا هم فک میکنن که پزشک اکثرا
باشه
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.
چاره ای ندارن مخصوصا تو مطب چون من با کنشی مستقیم در ارتباط بودم میدیدم یکم شل میکرد طرف تخفیف میخوا ...
چس کردنشونو میگم
با مردم نباید شل کنن میگیم اوکی
من پرسنل اونجام
البته متقابلا منم سگ محلشون میکنم
با احترام ما از شغل شما هم دل خوشی نداریم شما هم خیلیاتون سیستون از پزشکا بالاتره و بدرفتاری دارید. البته نه همه جسارت به شما نشه
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
من دختر عمه ام پرستاره .یه دکتر آشنا داشت گفتم برام پیشش وقت بگیر چون سرش خیلی شلوغ هی خودش چص کرد هی امروز فردا آخرم جواب نداد .خودم رفتم مطب منشیش یه وقت خالی بهم داد اومد خونه بهش پیام دادم خودم گرفتم .فکر نکنه کتر شاخی میخواسته انجام بده
من دختر عمه ام پرستاره .یه دکتر آشنا داشت گفتم برام پیشش وقت بگیر چون سرش خیلی شلوغ هی خودش چص کرد ه ...
اینا مهم نیست داد زدنشون سر مریض و همراه بده انگار نه انگار وظیفه شونه و دارن پول میگیرن بابت پرستاری از بیمار
البته خداییش پرستارای با وجدانم داریم
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
من تا حالا دو بار بستری شدم هر دوبارشم از پرستارا خیری ندیدم همشون فیس و عفاده ای جون میدن تا جوابه یه سوالو بدن صدای هر هر خندشون اصلا نمیزاره مریض استراحت کنه
اسی ناراحت نشیا من منظورم با تو نیست من تا حالا دو بار بستری شدم هر دوبارشم از پرستارا خیری ندیدم هم ...
استارتر بنده خدا الان فهمید شغل خودشون از منشی منفورتره😀😀😀
برای منی که از ترس بیماریم تو یه هفته بشدت وزن کم کردم از غذا افتادم از استرس زیاد احساس مرگ می کرد ...
اوهوم🥺