2777
2789
عنوان

دیدین میگن چهار تا شاهد زن با دو تا مرد برابری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت درد نکنه که اینقدر به همجنس خودت ارزش قائلی. دروغگو و دزد تو هر جنسیتی هست و اتفاقا تو جنس مذکر ...

مرد از ترس زنش پنهان نمیکنه ذاتا دزده اگه برداره 

ولی جاریم دزد نیس فقط برا خودش ارزش قائل نیس .خیلی از زنا اینجورین واقع بینانه 

اره فراموش شده بود ولی نوشتع بود تو دفتر

اها بازم‌خوبه نوشته چه جاری خوبی هستی ولله عموم‌مرد یه زنگ خالیم بهم نزد اون‌یکیام که کلا رابطه صفر چه برسه به اینکه بخوام پولم قرض بگیرم

گفتن خب برای اینکه یک خانم تو فشار دادگاه و دعوا نباشه پس بگیم دوتاشون بیان؟ 😂

نه عزیزم

شهادت دو تا مرد = شهادت چهار تا خانم

این قانون باعث میشه خانم ها کمتر پاشون به دادگاه باز بشه، چون همون وکیل ها و قاضی و اینها اول میگردن دنبال شاهد مرد. بعد اگر نبود هیچکس، شاهد خانم

🌷🌷👏

نه عزیزمشهادت دو تا مرد = شهادت چهار تا خانماین قانون باعث میشه خانم ها کمتر پاشون به دادگاه باز بشه ...

نمیفهمم آخه الان انقدر وکیل خانم داریم محل کارشون اونجاست قرار نیس همش وسط دعوا و کتک کاری باشن که حالا ی وقت خانومه دو دقیقه نیاد شهادت بده بره 

برا چهار نفر دردسر نمیشه

دردسرش کمتره در اصل برا این اسلام این قانون گذاشته که یکم محدودیت برا خانوم باشه که وارد این موضوعات نشه اگر هم شد دو نفر باشن که خطر کمتر بشه براشون مثلا اگ سر یه قضیه ای شهادت خانوم باعث شه جونش تهدید بشه وقتی دو نفر باشن خب کشتن دونفر سخت تر از یه نفر 

نمیفهمم آخه الان انقدر وکیل خانم داریم محل کارشون اونجاست قرار نیس همش وسط دعوا و کتک کاری باشن که ح ...

باشه

فکر میکنید شاهد به همین راحتیه دو دقیقه شهادت بده بره؟

کلی تهدید و قضایا رو به جون میخرن

اون شاهد مرد که مثلا دو تاش قبوله کلی خطرات داره، دیگه واویلا که متوجه بشن شاهد خانم هست، 

🌷🌷👏

البته این قانون شواهد رو با دوستانم تحقیق کردیم و دیدیم بخاطر دور نگه داشتن خانم ها از دادگاه و محل ...

جدی؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم