2777
2789
عنوان

مامانهایی که فرزند دارین لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 46 پست
پسر اولم چهارده سالشه دومی هفت ساله. اولی به شدت حواس پرت و یه دنده و همه چیزو باید بهش یادآوری کنم ...

خداحفظشون کنه.

اتفاقا منم امروز دعا کردم کاش بره سربازی شاید اونجا به خودش بیاد و اصلاح بشه

راضیم به رضای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداحفظشون کنه.اتفاقا منم امروز دعا کردم کاش بره سربازی شاید اونجا به خودش بیاد و اصلاح بشه

سربازی هیچ پسری و مرد نمیکنه انقدر که اونجا تحقیر و اذیت میشن بدتر عقده هاشون سر باز میکنه 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
سربازی هیچ پسری و مرد نمیکنه انقدر که اونجا تحقیر و اذیت میشن بدتر عقده هاشون سر باز میکنه

من که انقدر از کارهای پسرم ناراحتم ،اگه هر مربی و معلمش بهش سخت بگیرن ،خوشحال میشم ،اصلا از پسرم دفاع نمیکنم

راضیم به رضای تو

عزیزم ولی قبول کن اینکه میگی شلوارش خیس میشه طبیعی نیست ،یا پول رو پرت میکنه تو زباله یعنی قدر دادن نیست  و درک نمیکنه شاید حموم و مسواک تو نوجوان‌ها عادی باشه ولی بقیه نه ،غیر طبیعی هست 

متوجه میشه ،مقا مت میکنه شلوارشو خیس میکنه .بگم هم میگه دستشویی ندارم. حتی مثل بچه های کوچیک هنوووز ...

این دیگه طبیعی نیست، تو مدرسه چکار میکنه؟ ۱۲ سال بزرگه بری جایی چی؟ به نظرم یه روانشناس کودک ببرش

پسر من نه سالشهولی دسشویی حمام رو خودش میرهمشق هاشم خودش مینویسه جاهایی که نیاز به کمک داره ازم میپر ...

دستشویی حمام راخودشون میرن اما باید برای حمام رفتن بگی برو وتکرارکنی 

حالا شستن صورت ودستها قبل غذا نه پسربزرگم عادت کرده میشوره

اما برای مسواک هم باید بهشون بگی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بارها امتحان کردم بهش هیچی نگفتم ، اونم یه ماه نرفته حموم . یه هفته دست و صورتشو نشسته . یه ماه مسوا ...

پسر سیزده ساله من همینه. اتاقش مثل لونه سگه حتی آدامسی که میوه میچسبونه به تختش. حال آدمو بهم میزنه. مشق هم باید بالای سرش بشینم کتابا رو بیارم خودکار بدم دستش بلکه شروع کنه

عزیزم ولی قبول کن اینکه میگی شلوارش خیس میشه طبیعی نیست ،یا پول رو پرت میکنه تو زباله یعنی قدر دادن ...

میدونم بعضی وقتها فکر‌میکنم درک نداره یا فکر‌میکنم خودخواهه ،یا حتی فکر‌میکنم به اندازه سنش رشد نکرده و شعور‌نداره. 

مشاورهم بردم ، گفت بچه ها آینه پدرومادرن  

از خیابون رد میشه ، نگاه نمیکنه میگه وظیفه اکناست هواسشون باشه .بعد تو خیابون داد میزنه هوی یارووو چته ، بخدا ما اصلا اینجوری نیستیم ،میگم همه پدرومادر نیستن که چشم‌پوشی کنن ،الان طرف برمیگرده میزنه تو دهنت ،خدا به تو چشم داده نگاه کن از خیابون رد میشی. 

باز سری بعد دقیقا همون رفتارو داره

راضیم به رضای تو
این دیگه طبیعی نیست، تو مدرسه چکار میکنه؟ ۱۲ سال بزرگه بری جایی چی؟ به نظرم یه روانشناس کودک ببرش

بره جای دیگه دستشویی شلوارشو در نمیاره . مشاور بردم ،چیز خاصی نگفتن میگن هرکی یه جوره

راضیم به رضای تو
پسر سیزده ساله من همینه. اتاقش مثل لونه سگه حتی آدامسی که میوه میچسبونه به تختش. حال آدمو بهم میزنه. ...

وای آره اتاق پسر منم همینجوریه. اتاقش رو جمع میکنم دوتا کیسه زباله ازش میریزم بیرون 

راضیم به رضای تو
پسر سیزده ساله من همینه. اتاقش مثل لونه سگه حتی آدامسی که میوه میچسبونه به تختش. حال آدمو بهم میزنه. ...

پسر من که همیشه میگه مشقهامو نوشتم درسهامو خوندم ، هر روز صبح بلند میشه تند تند مشق مینویسه. 

بهش هم میگم طی روز وقتی بهت میگن مشق بنویس نگو مشق ندارم ، قبول نمیکنه شروع‌میکنه داد زدن که دست از سرم بردار .بسه بابا

راضیم به رضای تو
میدونم بعضی وقتها فکر‌میکنم درک نداره یا فکر‌میکنم خودخواهه ،یا حتی فکر‌میکنم به اندازه سنش رشد نکرد ...

متخصص مغز و اعصاب کودکان یا متخصص روانپزشکی کودکان هم ببر شاید عدم تمرکز داره