2777
2789
عنوان

مامانهایی که فرزند دارین لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 46 پست
هنوزم دیر نشدهسعی کن اصلا بهش گوشزد نکنیباهاش صحبت کن، بذار قدرت تصمیم گیری داشته باشه

بارها امتحان کردم بهش هیچی نگفتم ، اونم یه ماه نرفته حموم . یه هفته دست و صورتشو نشسته . یه ماه مسواک نزده و...

راضیم به رضای تو
از اول عادتش دادم کارهاشو خودش میکرد ، از وقتی هفت سالش شدرفت مدرسه اینجوری شد

پس شاید بازیگوشه

گوشی و تلویزیون زیاد استفاده میکنه؟

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تا وقتیکه زن بگیره باید بگین بعد بسپرین به خانومش.. عزیز جان مقصر خودمونیم دیگه.. همه چیرو باید بگیم.. خب نگو بذار دوبار تنبیه بشه.. دوبار مسخره ش کنن.. دوبار محلش ندن درست میشه.. 

فکر میکردم فقط پسر من اینجوریه . خییلی بده. پسر من یه جوری رفتار میکنه انگار هیچوقت مادر بالاسرش نبو ...

پسریازده ساله ی منم گاهی اینطوره اما خریدخونه ازقبیل نان وخریدازسوپری و...راانجام میده الیته گاهی تنبلی میکنه 

توغذا اوردن کم میکنه وگاهی نیمرویی چیزی درست میکنه اما خوراکی میخوره گاهی اززیرمبل درمیاد حمام هم مدام باید بگیم برو

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

راستش من حس میکنم خیلی ربطی به تربیت نداره خواهر من سه تا پسر داره یکی مستقل تمیز و آروم

یکی دیگه نگم برات

خواهرم میگه وقتی هردوشون با یه تربیت بزرگ شدن من نمیدونم چرا اینقدر متفاوتن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بارها امتحان کردم بهش هیچی نگفتم ، اونم یه ماه نرفته حموم . یه هفته دست و صورتشو نشسته . یه ماه مسوا ...

من پسر ندارم و نمیدونم چجورن

بنظرم حتمابا مشاور مشورت کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

حتی یه بار تو خیابون فقط به اندازه پول ماشین ، تو کیفم پول بود .بااینکه بهش توضیح دادم اصراار کرد پول بده کارت فوتبالی بخرم . پولو بهش دادم ، گفت این کمه ،پولو انداخت سطل آشغال . 

بهش گفتم من برات توضیح دادم تو بزرگ شدی این چه کاری بود کر دی ،گفت پولت بدرد من نخورد 

راضیم به رضای تو

پسر من نه سالشه

ولی دسشویی حمام رو خودش میره

مشق هاشم خودش مینویسه جاهایی که نیاز به کمک داره ازم میپرسه

ولی کوچیکتر بود اینجوری نبود.

هر سال بزرگتر میشه سعی میکنم یسری کارها رو بزارم خودش انجام بده.و حس مسولیت کنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
از اول عادتش دادم کارهاشو خودش میکرد ، از وقتی هفت سالش شدرفت مدرسه اینجوری شد

بنظرم پسر شما شرطی شده تا بهش گوشزد نشه هشدار ندی کار انجام نمیده 

موافقم با اون دوستمون که گفتن دیگه بهش بکن نکن نگی 

دارن وارد نوجوانی میشن و بحران نوجوانی

اون بنده خدا سردرگمه خودشم نمیدونه چی میخواد 

بهش سخت نگیر 

فکر کن یکی وایساده تو آشپزخونه مدام بهت میگه کتری جوش اومد پیاز سوخت اینو خاموش کن اونو دم کن

حالا تصمیم بگیر چیکار کنی با پسرت که هر دو در آرامش باشید

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!

پسر اولم چهارده سالشه دومی هفت ساله.  اولی به شدت حواس پرت و یه دنده و همه چیزو باید بهش یادآوری کنم اصلا وظیفه شناس نیست. همه وظایفش رو کاغذ نوشتم آخرشم به زور انجام میده. دلم خونه. از بس کتکش زدم خودم خسته شدم. دومی حواس جمع و مستقل و وظیفه شناس. به نظرم بستگی به ذات بچه داره. اول ذات بعد تربیت.به امید سربازی نشستم ببینم آدم میشه یا نه

اره همش یا تلوزیون یا گوشی

بچه ها رو پرخاشگر و کم تحمل میکنن اینا!

پسر من 4 سالشه!بیست دیقه گوشی بازی میکنه تا دو ساعت اخلاق نداره🤦‍♀️اگه امکانش و داری بفرست کلاس ورزشی هم انرژی اضافه اش تخلیه میشه هم یاد میگیره 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!