2777
2789
عنوان

چند وقت اقدام کردید و حامله شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2639 بازدید | 120 پست
خوش بحالت

خودتم که حامله ای عزیزم 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آآره عزیزم بخدا اجباری با گریه میرم

ان تی جنسیت رو حدس زد؟ 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

۸ماه طول کشید

اشکال نداره بالاخره شده 😍

آره دقیقا 13هفته صد در صد گفت

خدااااا دل تودلم نیست تا سه هفته دیگه 🥺🥺🥺

چکار کنم دست خودم نیست الان یه تاپیک زدم یکی نوشت مگه گارخونه جوجه کشی میخوای راه بندازی دلم. خیلی گ ...

یکی از اشناهای ما ۵تا بچه داره الان ششمی رو حامله اس باورت میشه؟ نظر هیچکسم براش مهم نیست مگه زحمت و هزینه اش با مردمه که بخان نظرای اینجوری بدن هرکسی صلاح زندگیه خودشو میدونه من ۲۸ سالمه هنوز جرات نکردم یدونه بیارم از نظر خیلیا ممکنه تصمیم درستی باش خیلیام میگن ن سنت میره بالا ریسک داره و حوصله نداری بعدش این مردم همیشه برای همه چیز میخان نظر بدن توکار خودتو کن 

یکی از اشناهای ما ۵تا بچه داره الان ششمی رو حامله اس باورت میشه؟ نظر هیچکسم براش مهم نیست مگه زحمت و ...

من خودم اگه بچه میخواستم اصلا برام مهم نبود حرف بقیه اون آشنای شماهم خوشی زده زیر دلش بنظرم 6تا بچه فکرش هم آزارم میده

خیلیا هستن دورور خودم که بچه سوم آوردن من اگه سن پایین تر میاوردم شایداین همه زجر نمیکشیدم واقعا دیگ ...

منو تو دقیقا مثل همیم تو ناراحتی ک سنت بالاس من ناراحتم ک سنم ۲۵و دوتا بچه و اینکه اینکپسره بخدا دیگ منو تو رد دادیم

یعنی بدون اینکه موادی داخل رحم بشه؟ یا خدا دیگ نمیشه ب هیچی اعتماد کرد

چرا میریخت.. قرص ها رومن اثر نکرد

من خودم اگه بچه میخواستم اصلا برام مهم نبود حرف بقیه اون آشنای شماهم خوشی زده زیر دلش بنظرم 6تا بچه ...

الان دیگه اتفاقیه که افتاده کل بارداریو بخای با حرفای اینو اون سر کنی بعدش خودت پشیمون میشی 

منو تو دقیقا مثل همیم تو ناراحتی ک سنت بالاس من ناراحتم ک سنم ۲۵و دوتا بچه و اینکه اینکپسره بخدا دیگ ...

قبلا هم بهت گفتم اشتباه نکن ناراحتی نکن بچه هم جنس بنظرم خیلی بهتره بعد تو سن پایین میاری چقد خوبه چند ساله دیگه راحت راحتی یه مامان جوون با دوتا بچه ماشالله مرد چه حس خوبیه من بدبخت بگو تا آخر عمرم میخواد بچه داری کنی