2777
2789
عنوان

ی چی میگم نخندین حس میکنم شوهرم بوی پیری میده

| مشاهده متن کامل بحث + 4324 بازدید | 128 پست
نه من و شوهرم کمتر یک سال اختلاف سن داریم و از همون اول تا الان که سالها گذشته من جوون تر نشون میدم ...

بله درسته

ولی معمولا مردها سر زنده تر هستند.

در کل 43 سن بالایی نیست. هنوز خیلیا مجردن تو این سن یا ازدواج و بچه دار میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی سال تولد همسرت رو درست میگی ؟68ها 35 رو تموم کردن وارد 36 شدن

من متولد ۷۰ هستم

۲۹ آبان امسال یعنی آخر همین ماه شمع ۳۴ سالگیو فوت میکنم و وارد ۳۵ میشم.

۳۴ ساله میشم بعد متولد ۶۸ چه طوری ۳۵ میشه؟

بله درستهولی معمولا مردها سر زنده تر هستند.در کل 43 سن بالایی نیست. هنوز خیلیا مجردن تو این سن یا از ...

چیزی که باعث میشه سن بالاتر نشون بده اضافه وزن هست 

این عامل از بیشتر عامل ها موثر تره 

همسر من بسیار وزنش بالاست و من ۴۳سالم هست و اضافه وزن ندارم

ی بوی بد....جوری ک نمیخوای نزدیک شی...تو اوج پیری معمولا بو میدن ادما

ب خودش نمیرسه حتما

وگرنه من ی برادر دارم ۴۳ سالشه انقدر بوی خوب میده حتی تو ماشینش میشینی بوی خوب پیچیده چون تمیزه

ولی ادم ۳۰ ساله دیدم بو گند میده

۲۳

ديگه وقتي با ١٤ سال اختلاف سني ازدواج ميكنيد همين ميشه، اولش ميگيد نه اصلا سن مشكلمون نيست، بعد از همه چيزش ايراد ميگيريد

ايشون چرا اومد سراغ شما؟ توانايي و مهارتي نداشت كه بخاطرش بتونه يه خانم نهايت ٦-٥ سال كوچكترين رو قانع كنه باهاش ازدواج كنه؟؟؟؟ حتما بايد بچه ميگرفت؟