2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی خانواده باید در حد همه بچه ها داشته باشن که ساپورت کنن به همه یکسانچند درصد میتونن؟!

متاسفانه بخاطر فرهنگ عقب نسل قدیمی ها هی مثل پشگل پس انداختن نسل امروزی ها هم متاسفانه دوتا دوتا زایدن

...

شهرهای کوچیک هم بالاخره خواه ناخواه باید تغییر کنناونا ب این صورت تغییر میکننک پیرهای متعصب و کله شق ...

دقیقا اون سالی که من مستقل شدم دخترا حتی تنها تا شهر دیگم نمی‌رفتن محیط کوچیک و همش حرف و غیبت یکی بهم گفت الان همه میگن میخواد بره فلان کنه گفتم مهم نیست بگن تا جونشون در بیاد رفتم و پشت سرمم نگاه نکردم اما الان همون جاهام یکم بهتر شده دخترا برای کار و زندگی میرن شهر دیگه چون جای خودمون خیلی کوچیکه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
متاسفانه بخاطر فرهنگ عقب نسل قدیمی ها هی مثل پشگل پس انداختن نسل امروزی ها هم متاسفانه دوتا دوتا زای ...

من تک فرزند ترجیحم بچه نداشتن بود تا یکی

الان که سنم بالاست همه فکر ذکر سده چه کنم چه خونه ای پیدا کنم دو طبقه گه مامان بابام تنها نمونن

دقیقا اون سالی که من مستقل شدم دخترا حتی تنها تا شهر دیگم نمی‌رفتن محیط کوچیک و همش حرف و غیبت یکی ب ...

دمت گرم 

توی همچین محیط عقب افتاده و سنتی 

جسارت داشتی و مستقل شدی 

افرین

متاسفانه بخاطر فرهنگ عقب نسل قدیمی ها هی مثل پشگل پس انداختن نسل امروزی ها هم متاسفانه دوتا دوتا زای ...

وای اسم نسل قدیمی رو نیار ک کهیر میزنم 

متنفرم ازشون

ی مشت بی عقل  و متعصب و کله خشک ک کلی تولید مثل کردن

هر چی مبکشیم از قدیمی ها با اون رسم و رسوم چندش و قدیمی اشون هس

❌❌❌❌❌

پشیمون نیستی ازدواج کردی؟

نه اصلا چون ده سال زمان کمی نیست خیلی تفریح و سفر داشتم اما شبا میومدم خونه سوت و کور تاریک دلم می‌گرفت البته عادت کرده بودم ولی دلم خانواده هم میخواست 

نمیخواستم که تا ابد تنها باشم فقط نمیخواستم با کسی زندگی کنم چون سربار میشدم یجورایی خونه مامانم همیشه شلوغ بود 

یبارم حالم خیلی بد شد رفتم تو راه پله پشت در افتادم یه پسر افغانی همسایمون لود بغلم کرد برد پایین رفتم بیمارستان اونجاها دیگه واقعا از تنهایی خسته بودم😂😂😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چون خیلی جوونی وقتی سنت بالا بره پیر شدن مادر پدرت رو ببینی دلت نمیاد به لحظه تنهاشون بگذاری

وظیفه ای نداره مراقب پدر مادرش باشه

قدیمی ها هدفشون از بچه اوردن همین بوده

شش تا بچه بیاریم

شش روز هفته بیان نوکری و کلفتی کنن برامون

ولی نسل جدید یک دنیا مشغله و گرفتاری و دغدغه داره

سلیقه ها متفاوت عاشق تنهایم

شما ب بلوغ شخصیتی و روحی رسیدی

ما تنها به دنیا میایم

تنها هم می‌میریم 

این وسط چند تا ادم به عنوان پدر و مادر و خواهر و برادر و دوست میان توی زندگیمون و میرن

اینکه به این رهگذران وابسته بشیم اشتباه محض