2777
2789
عنوان

مامانا که شیر خشک به نوزاد دادین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 41 پست

هر چی بهش میسازه بده

قطره بیبی کر هر شب طبق وزن بده پی پی هم می‌کنه 

تمام 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

منم به دخترم بیلاک میدادم یبوست شده بود پودر پیدرولاکس خیلی خوبه ضرر هم نداره اصلا من دخترم دو سال م ...

عزیزم بعدش شیرش عوض کردی ؟ چقد طول می‌کشه اثر کنه شیر دوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمی‌فهمم یبوستش از کدومه بیبی کر هم میدم چند روزه ولی مدفوع نکرده

زود ب زود عوض نکن 

حداقل دو هفته برای یکی 

بیبی کر هر هست ساعت پنج قطره

ببین چطور راحت میشه بچه 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

پدی لاکت ندادی؟دوتا قطره روغن گل بنفشه بریز تو نافش میگن برا یبوست خوبه

پدی لاکت میگن برای اسهاله که 

روغن زیتون ریختم ولی اثر نکرد 

دیشب ترنجبین دادم حالا خوابش عمیق شده بیدارم نمیشه 

یه درد داشتم اینم اضافه شد 

سلام دکتر دختر من گفته بود ببلاک ای ار رو با ببلاک اچ آ مخلوط کنم بدم تا یبس نشه..اوایل کردم بعد بررگتر شد اب بیشتر میدادم بهش بهتر شد و دیگه اچ ا قطع کردم..حرکت دو چرخه هم مفیده

پدی لاکت میگن برای اسهاله که روغن زیتون ریختم ولی اثر نکرد دیشب ترنجبین دادم حالا خوابش عمیق شده بید ...

نه پدی لاکت کلا توازون برقرار میکنه

حرکت دوچرخه براش بزن خیلی خوبه

با کالسکه ببرش رو سنگ فرشها تا معده ش تاب بخوره اینم خوبه

..........
الان به نظرت همین نان که دارم میدم ادامه بدم ببینم چجوره یا ن؟

آره عزیزم 

دو هفته ادامه بده

بیبی کر هم هر هشت ساعت بده

سلام دکتر دختر من گفته بود ببلاک ای ار رو با ببلاک اچ آ مخلوط کنم بدم تا یبس نشه..اوایل کردم بعد برر ...

مشکل من اینه نفهمیدم یبوستش الان از کدوم شیر خشکه 😭

چکار کنم 

مشکل من اینه نفهمیدم یبوستش الان از کدوم شیر خشکه 😭چکار کنم

من اوایل نان میدادم اما بعد ببلاک دادم ببلاک بهتر بود..باید حداقل یه هفته امتحان کنید تا متوجه شید