2777
2789
عنوان

هر دو ماه یکبار دکتر زنانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4876 بازدید | 233 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین بخور تا سیستم ایمنی بدنت قوی بشه و تند تند عفونت نگیری

اینو دکتر به من گفت و من نتیجه گرفتم

۳ ماه اول هر روز خوردم

و بعد اون تا الان هفته ای ۲تا

و اصلا دیگه عفونت نگرفتم

البته بهداشت هم خودم هم همسرم رعایت می کنیم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

به نظرم باید همین کارو کنم باید لباس زیرمو بندازم دور حتی اونایی که یک بار هم پوشیدم بندازم دور؟ عفو ...

برای قارچی نمیدونم ولی برای باکتریایی خوبه چون برای منم باکتریایی بود من دفعه اولم بود این کار میکردم و اصلا امید نداشتم جواب بگیرم با خودم میگفتم این همه قرص خوردم جواب نگرفتم این چیکار میکنی ولی باور نمیکنی وقتی دود کردم سوزوند نه خیلی ها قابل تحمل بود بعد ۱۰ دقیقه کامل خوب خوب شدم اصلا باورم نمی شد به نظر من بنداز چون عفونت قارچی به سختی ریشه کن میشه از رو لباس زیر 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

خودمم همین حسو میکنم . خورد خوراکم بدک نیست بیشتر چون اضطراب دارم فکر میکنم اینطور میشه نمی‌دونم

اسی خواهرم مثل شما بود مدام درگیر بود با اینکه بهداست هم خیلی رعایت میکرد .دکتر بهش گفت عصبی هستی خیلی .تاثیر داره

البته جدای از این مسائل من یه بار روز ۸ پریودم بود یعنی فکر کردم که پریود من تموم شده و رابطه داشتم ...

درمان رو با شوهرت شروع کن برا اونم دارو بده اینجوریکه نیگی از شوهرت منتقل میشه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
باید بزارم رو ذغال دود بدم ؟ یا همینطوری آتیشش بزنم ؟

نصف عنبرنسارا بزن سر یه چنگال بلا استفاده 

رو گاز بزار دودش زیاد شد سریع برو دسشویی خودتو باهاش دود بده 

یه چنگال داریم  تو دسشویی مون مخصوص همینکاره 🤣🤣🤣

پنجمین اکانت 👻