2777
2789
عنوان

هر دو ماه یکبار دکتر زنانم

4867 بازدید | 233 پست

هر بارم میرم بهم میگن عفونت داری هر بار قرص مترونیدازول فلوکونازول می‌خورم و یک کرم بهم میده. 

پیش دکترهای مختلفی هم رفتم ولی همیشه درمان همین بوده یک ماه هم خوب می‌شم دوباره برمی‌گرده عاصی شدم چقدر برم دکتر خدایی  شما راهی نمی‌شناسین که عفونت کلاً ریشه کن شه 

مخصوصاً هم اینجا شهر کوچیکه و فقط چند تا دکتر هست پیش همه هم رفتن حالا دیروز برام اوزون تراپی انجام دادن نمی‌دونم اثر داره یا نه هر کی تجربه‌ای داره بگه

عزیزم باید بری دکتر خوب 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم همین حسو میکنم . خورد خوراکم بدک نیست بیشتر چون اضطراب دارم فکر میکنم اینطور میشه نمی‌دونم

اضطراب مهم ترین عامل کاهش سیستم ایمنی بدنه

من تو یه موقعیت استرس زا قرارگرفتم و البته شیرهم‌میدم، چندین باره عفونت میگیرم. واقعا فرصت شو ندارم به خودم‌برسم

تو خونه شورت نپوش. و شلوار و شلوارک نخی بپوش.‌ از ژل شستشو هفته ای دو بار استفاده کن. خودتو همیشه خشک نگه دار.دستمال کاغذی داخل دسشویی. نذار آلودگی میگیره به خودش خودتو باهاش خشک میکنی منتقل میشه. یا از بیرون دستمال ببر یا دستمال پارچه ای خشک کن. لباس زیرات رو با دست بشور همیشه تو آفتاب خشک کن

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ببین این دفعه که خوب شدی اون لباس زیر قبلیات رو کلا بریز دور...لامصب انگار میره تو تاروپود پارچه با ...

اگر تاثیر داره حتماً انجام میدم البته من تو خونه اصلاً شورت نمی‌پوشم فقط با شلوار یا دامن دیشب رفتم دکتر اسپکلوم گذاشته میگه وای چقدر عفونت داری دفعه قبل رفتم جای دیگه میگه وای چقدر عفونت داری دوباره سری قبل ترش پیش یه دکتر دیگه رفتم بازم همینو میگه هر بارم همین داروها رو میدن این سری هم بهم فلوکونازول ۱۵۰ داده که هر روز بخورم تا ۴ روز .

این دوز خیلی قویه من می‌ترسم بدتر بدنم مقاوم شه

ی بار دادن آزیترومایسین فرقی نداشت

ببین باید تو دوره ی درمان رابطه نداشتع باشی 

شورت نخی بپوشی و روزی دو بار عوض کنی خودتو کاااامل بعد هر سرویس خسک کنی 

بعد رابطه ادرار کنی 

هممییشه باید واژنتو خشک نگه داری قارچ از رطوبت میاد باکتری هم از الودگی و رابطه جنسی

ب شوهرت ی دوره مترونیدازول بده اون قوی تره

سوزش و خارش داری؟ ترشحات چ رنگیه؟ 

اضطراب مهم ترین عامل کاهش سیستم ایمنی بدنهمن تو یه موقعیت استرس زا قرارگرفتم و البته شیرهم‌میدم، چند ...

البته جدای از این مسائل من یه بار روز ۸ پریودم بود یعنی فکر کردم که پریود من تموم شده و رابطه داشتم بعد یه لکه اومد یعنی هنوز تموم نشده بود بعد اون عفونت ادراری شدیدی گرفتم میگم شاید به خاطر اونه ه خوب نمی‌شم ولی خودم مهم‌ترین دلیلشو ضعف سیستم ایمنیم می‌دونم