2777
2789
عنوان

ابجیم مامانمو بیدار کرده صبحانه بهش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4075 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت بگو بزرگه دیگه خودش چای صبحانه درست کنه بخوره... یا خودت با خواهرت حرف بزن. بنده خدا مامان ...

خب چرا چه عیبی داره؟همین که یه دختر ۱۸ساله درگیر کتاب و کنکور و قروفر نیست این وقت بلند میشه که بره سرکار خیلی عالیه چرا باید دختر بدی باشه چون مامانش بهش صبونه میده

چرا من فکر میکنم اون دختر۱۸ساله شاغل که الان بیداره و سرش تو گوشیه و مامانش داره صبحانه آماده میکنه ...

😂😂 ن بابا یهو بیدار شدم خالم نبرد تا اینا بلند شدن من خودم متاهلم

عادیه منم دانشگله میرم دیرم میشه اگ خودم بخوام اماده کنم مامانم اماده میکنه تازه کیفمم و کتابامم میذ ...

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. چه عجیب من هشت کلاس داشتم از پنج بیدار بودم پامیشدم خودم چای میذاشتم صبحانه هم میلرنداشتم برا خودم صبحانه میبستم اماده میشدم میرفتم... مامانمم از صدای ما بیدار میشد بعدش...

کیف و کتابا رو که شب باید آماده کنین

من صبح ۶ میرم دانشگاه ۶ و نیم شب در خسته ترین حالت ممکن میرسم خونه تا دوش بگیرم شام بخورم خواب رفتم دیگ وقت کتاب گذاشتن ندارم

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

چند سالته اسی؟مامانت نتونسته رفتار صحیح رو یادش بده

من 26اون 18 والا به من رو نمیده بخواد کاری کنه  الآنم باردارم برا من صبحونه آماده نمیکنه. خودم  میارم.و جمع میکنم 

به مامانت بگو بزرگه دیگه خودش چای صبحانه درست کنه بخوره... یا خودت با خواهرت حرف بزن. بنده خدا مامان ...

حوصله ندارم چیزی بگم ..حرفی  بزنم میشم بده.دلم برای مامانم سوخت

نمیدونم برای من شاید عجیب باشه من صبح که بیدار بشم کتری رو خودم روشن میکنم و چای و بقیه کاراهم همینط ...

من ب این خاطر خودم اماده نمیکنم ک جای وسیله هارو نمیدونم 

باید هزار دور بپرسم گردو کجاست

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

خب چرا چه عیبی داره؟همین که یه دختر ۱۸ساله درگیر کتاب و کنکور و قروفر نیست این وقت بلند میشه که بره ...

عزیزم نگفتم دختر بدیه. اینکه مامانشو بیدار می کنه بهش صبحانه بده یعنی هنوز مستقل نیست و مستقل شدن بلد نیست یا مادرش تنبل بارش اورده.

خب چه اشکالی داره؟

اشکالی در اینکه خودش شده خرس گنده که می‌ره سرکار پس می‌تونه   به صبحانه رو بزارع .چرا مادرشو از خواب بیدار می‌کنه و خودش کله مبارکه می‌کنه تو گوشی ..وسط کاره نه مدیر عامل شرکت که آنقدر خودشو دست بالا گرفته ..یه جوری میگی چه اشکال داره انگار استارتر خواهر شوهره و خواهرشم عروس .دنبال حاشیه درست کردنی از حرفش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. چه عجیب من هشت کلاس داشتم از پنج بیدار بودم پامیشدم خودم چای میذاشتم صبحانه هم میلر ...

تو ب خودت سخت گرفتی وگرنه خروسم ۵ بیدار نمیشه