به مامانت بگو بزرگه دیگه خودش چای صبحانه درست کنه بخوره... یا خودت با خواهرت حرف بزن. بنده خدا مامان ...
خب چرا چه عیبی داره؟همین که یه دختر ۱۸ساله درگیر کتاب و کنکور و قروفر نیست این وقت بلند میشه که بره سرکار خیلی عالیه چرا باید دختر بدی باشه چون مامانش بهش صبونه میده
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. چه عجیب من هشت کلاس داشتم از پنج بیدار بودم پامیشدم خودم چای میذاشتم صبحانه هم میلرنداشتم برا خودم صبحانه میبستم اماده میشدم میرفتم... مامانمم از صدای ما بیدار میشد بعدش...
اشکالی در اینکه خودش شده خرس گنده که میره سرکار پس میتونه به صبحانه رو بزارع .چرا مادرشو از خواب بیدار میکنه و خودش کله مبارکه میکنه تو گوشی ..وسط کاره نه مدیر عامل شرکت که آنقدر خودشو دست بالا گرفته ..یه جوری میگی چه اشکال داره انگار استارتر خواهر شوهره و خواهرشم عروس .دنبال حاشیه درست کردنی از حرفش
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏