2777
2789
عنوان

کسی بچه اش تب طولانی داشته و بعد خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به عدد تب سنج دیجیتالی زیر بغل چیزی باید اضافه کنیم؟

گلم ،نگران نباش ،وقتی از دکترش مطمئنی و آزمایشش خوبه ،یکم حوصله کن هر چند سختِ،بچه منم پارسال اینطوری شده بود از ساعت ۶عصر شروع می کرد به تب چند روز اینجوری بود بردش دکتر عکس و آزمایش داد گفت ویروسیه ،اما متاسفانه ما مادرا تحمل نداریم خودمونو می خوریم تا بچه مون خوب شه،انشاءالله تا صبح تبش بند میاد 

عزیزم نگران نباش،امیدت به خدا باشه، بچه خواهر منم چند روز پیش اینجوری مریض شد چند روز تب داشت احتمالا ویروس جدیده 

همین که آزمایشش عفونت نداشته  و سالم بوده یعنی جای نگرانی نیست ،باز اگه احساس می کنی حالش بدتر میشه می تونی بستریش کنی که بیشتر مراقبش باشن تا حالش بهتر شه

نه خوبه من جیزی ندیدم البته دختر من حالت سرماخوردگی هم داره بدون علامت نیست گوشش درد میکرد گلوش دیرو ...

پس نگران نباش .اصولاً تب سرماخوردگی 5 روز طول می‌کشه احتمالاوان شاالله از فردا دیگه تب نکنه . پس بیماری ویروسی هستش . 

عزیزم نگران نباش،امیدت به خدا باشه، بچه خواهر منم چند روز پیش اینجوری مریض شد چند روز تب داشت احتمال ...

نه من رو دمای بدنش حساس شدم مثلا الان ۳۶/۲ هستش ۴ ساعت پیش تب بر خورده نمیدونم به خدا گیج شدم بچه خواهر شما چند روز اینجوری بود دخترم امروز روز ششم ولی تو این مدتم تب مداوم نداشت بیشتر عصر و شب بود تپی روز خوب بود 

نه من رو دمای بدنش حساس شدم مثلا الان ۳۶/۲ هستش ۴ ساعت پیش تب بر خورده نمیدونم به خدا گیج شدم بچه خو ...

عزیزم ممکنه دماسنجت مشکل داشته باشه از یه دماسنج دیگه استفاده کن این دیجیتالیا معمولا یکم بالاتر نشون میدن 

اگه علایم کلیش خوبه خودت رو نگران نکن اما اگه میبینه بچه اذیتِ از خورد و خوراک افتاده  باز ببرش پیش دکتر و بخواه کلی تر بررسی کنه اگه حال عمومیش خوب نیست بستریش کنی بهترِ اما اگه بچه خوبِ و شما نگران ،سعی کن حساسیت رو بچه ات رو کم کنی، بچه ها نگرانی ما رو می فهمند اون وقتی شما رو می بینه که ناراحتین اونم میره تو خودش فکر میکنه چه اتفاقی براش افتاده ،این خودش بچه رو مریض می کنه سیستم ایمنیش رو ضعیف می کنه ،سعی کن هرچند سختِ پیش بچه ات نگرانیت رو بروز ندی ،انشاءالله هر چه زودتر خوب میشه ،توکل بر خدا عزیزم،من براتون دعا می کنم که سلامتی زودتر حاصل شه گلم

عزیزم ممکنه دماسنجت مشکل داشته باشه از یه دماسنج دیگه استفاده کن این دیجیتالیا معمولا یکم بالاتر نشو ...

ممنونم عزیزم 

نه حال عمومیش خوبه لذا هم میخوره بازی هم میکنه من نمیدونم چرا این بدنش داغ میشه