2777
2789
خیلی عالیه که،بخرید خونه؟؟مبارکه عزیزم

بله هم بفروشیم هم بخریم ممنونم ولی دلم آشوبه نمی دونم چمه سر شب خوابم نمی برد بعدش یه کوچولو خوابیدم دوباره بیدار شدم از فکر و خیال خوابم نمیبره

چشمامم داره از خواب کور میشه ولی دلم و ذهنم خواب نمیره

دقیقا منممم🥺بچه هامم صبح هشت و نه بیدار میشن،هیج انرژی ای ندارم دیگه

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هم بفروشیم هم بخریم ممنونم ولی دلم آشوبه نمی دونم چمه سر شب خوابم نمی برد بعدش یه کوچولو خوابیدم ...

بد به دلت راه نده عزیزم،انشالله که همچی به خیر و خوشی تموم میشه،

رفتار شوهرم چند وقته عوض شده دیگه انگار حرمتی بینمون نیس تا میگم چرا فلان کارو کردی میگه خوب کردم اص ...

اخیییی خیلی بده  نمیدونم دلیلش چیه ‌.ولی تو میتونی اوضاع رو درست کنی بعضی وقتا مردا از چیزی عصبی ان  نمیگن ولی زندگی رو ب آدم تیره و تار میکنن ، شاید بخاطر نیازش .مردا بعد از ب دنیا اومدن بچه حس میکنن از دایره توجه خانمشون خارج شدن حسادت میکنن عصبی و پرخاشگر میشن .از چیزی اعتراض نداره؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بله و روحشم خبر نداشت من خوشم اومده .برگشتیم ایران ولی اعصابم خورده

بیخیال،الان هم وطن آدم تو زرد از اب درمیاد،دیگه مال یه کشور دیگه باشه چی….

بله و روحشم خبر نداشت من خوشم اومده .برگشتیم ایران ولی اعصابم خورده

عزیزم از عراقی ها فاصله بگیر .خداتو شکر کن نفهمید .صدقه بده ک دفع بلا شده ازت

اخیییی خیلی بده نمیدونم دلیلش چیه ‌.ولی تو میتونی اوضاع رو درست کنی بعضی وقتا مردا از چیزی عصبی ان ...

مطمئنم که دیگه دوسم نداره چند روز التماس کردم برم خونه مامانم یه شب برا شام پوسیدم تو خونه کلی داد و بیداد کرد نذاشت اونوقت امروز مامانش اومد دید حوصله ندارم بهش یواشکی گفت منو ببره خونه مامانم با اینکه قهر بودیم غروب پیام داد که حاضر شم حرفام اثری روش نداره انگار مغزشو شستشو دادن 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

مطمئنم که دیگه دوسم نداره چند روز التماس کردم برم خونه مامانم یه شب برا شام پوسیدم تو خونه کلی داد و ...

عیبی نداره تو زرنگ باش و زندگیتو دست بگیر .بگو نمیذاری برم؟باشه فدا سرت اصن من بدون تو کجا برم ، بخدا مردا بدونن رو یچی حساسی با همون عذابت میدن .حس میکنم شوهرت یکم حسوده .همه چی رو ول کن مث یه زن  عذر میخوام جن...ه فقط بچسب بهش ببین چجوری خر میشه .من شوهرم با مادرم مشکل داره .میگفت جواب تلفنشم نده میگفتم چشم .اخلاقمم اصلا عوض نشد باهاش.دید نقطه ضعفم نیس دیگ آزادم گذاشت.بذار فک کنه اولویت اولش خداش معبودش تویی حتی بچتو هم برا این دوست داری ک از اونه 

عیبی نداره تو زرنگ باش و زندگیتو دست بگیر .بگو نمیذاری برم؟باشه فدا سرت اصن من بدون تو کجا برم ، بخد ...

چهار ساله هر چی گفته گفتم چشم به همین امید که دیگه حساس نباشه و بیخیال بشه هر بار نبرده گفتم عیب نداره بیرون نداشته برم چیزی نگفتم پول نداده چیزی نگفتم بخدا دیگه بریدم خسته شدم این درست بشو نیست هر بار تولد برادراش خودم گفتم برو کادو بخر براشون ولی تولد خواهر برادر من که میشه داد و بیداد می‌کنه که قهر کنه کادو نخره خستم دیگه 

چهار ساله هر چی گفته گفتم چشم به همین امید که دیگه حساس نباشه و بیخیال بشه هر بار نبرده گفتم عیب ندا ...

چی بگم قربونت برم الان یچی میگم ناراحت میشی . خب خواهر قشنگم شما ۴ سال ک زنشی دو سال اول وقتی دیدی اخلاقش اینجوریه نباید باردار میشدی ک گرفتار بشی باهاش

چی بگم قربونت برم الان یچی میگم ناراحت میشی . خب خواهر قشنگم شما ۴ سال ک زنشی دو سال اول وقتی دیدی ا ...

باشه عزیزم مرسی از نظراتت