2777
2789
عنوان

این عکسم واسه پروفایل قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 71 پست
پس مجددا لایک که ببینیم مغسی

خواهر اگه دیدی که پاک کنم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
خواهر اگه دیدی که پاک کنم

دیدم عشقم عالی بود ماشاءالله بهت 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم عشقم عالی بود ماشاءالله بهت

قربونت😘🫶

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
ازدواج کردی خانومی؟

نه عزیزم

اره عزیزم خوشگلی فقط زیادی پایینو نگاه کردی

نذارمش یعنی؟ یکی دیگه ام گرفتم از رو به رو نگاه کردم ولی حس می‌کنم صورتم اصلا خوب نیفتاده این قشنگ تر افتاده بود انگار

نه عزیزم

خدا حفظت کنه عزیزم

چهره مهربونی داشتی خوش بحال همسر آینده ت عزیزم 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
خدا حفظت کنه عزیزمچهره مهربونی داشتی خوش بحال همسر آینده ت عزیزم

سلامت باشی عزیزم دلت مهربونه که مهربون دیدی🤍✨️

حتما تاپیک دوم منو ببین

من ۷ سال دوست پسرمو میخواستم الان بغلم خوابیده و همسرمه

و کلا هر حاجتی خواستی جواب میده 

سلامت باشی عزیزم دلت مهربونه که مهربون دیدی🤍✨️

نه من حقیقت وجودتو دیدم عزیزم 

در مورد تاپیک دومم هم هر سوالی داشتی ازم بپرس