2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس اسیو ندیدم

ولی بهتر نیست

وقتی میدونیم نمیتونیم با نظرات دیگران راجب چهرمون کنار بیایم نظر صادقانه نخوایم؟

چون سلایق باهم متفاوته

یکی شمارو با صورت لاغر دوست نداره یکی داره

دیگ دعوا نداره

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

عکس اسیو ندیدمولی بهتر نیستوقتی میدونیم نمیتونیم با نظرات دیگران راجب چهرمون کنار بیایم نظر صادقانه ...

دورت بگردم میبینی من حرفی نزدم بعدشو گفتم به سلامت بیان هر موضوعی هم نوعی داره منم واسه لاغریم تلاش کردم و میپسندمش و قابل تشخیصه که لاغری تو اون عکس بخاطر افکت و نوره نیازی نبود کسی به من بگه یه عکس دیگه بذار شاااید خوب افتاده باشی

تو نی نی سایت انجلینا جولیم عکسشو بزاری میگن معمولیه یا خوب نیست😂

کافیه تاپیکی بزنی با عنوان همه میگن شبی افغانیام یا همه میگن زشتمممم 

انقد میان ازت تعریف میکنننننننن ک‌نگووووووووو

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝