2777
2789
عنوان

مامانم هلم داد سرم خورد به میز

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی اون هم انقدر سنگ دل نبودگ.

میگذره 🥲 

انشالله همیشه توهرمراحل زندگیت موفقترین باشی 🌹

https://daigo.ir/secret/11814854596                          هَر جاده ای کِـ خاکیه بی راهِه نیست...👌✔️                      ❤️💙🤍💚 🎶⛈️🍀🩷🩵💛💜          

یعنی خاک تو سرش فکر اینو نمیکنه اون پسر سهله مرده هم نباید با دختر جوون این تو یه خونه باشهنمیدونم چ ...

نه گفته بود زشته اون پسره هست تو برو یعنی دختر خودشو به خاطر پسر گنده اون مردک بیرون کنه ک یه وقت این تحفه رو از دست نده

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
خوشبحالت خداروشکر شما مادر خوبی هستی برا بچهات

تو هم تو اینده برای بچه هات خوب باش عزیزم 

اونا هم پیرو رفتار شما برای بچه هاشون خوب میشن و نسل در نسل ادامه پیدا میکنه.الان اسی طفلی کلی اسیب روحی دیده مشخصه ازش...

خیلی ناراحت شدم براش 

رضیع یعنی چی؟تخیلاتی چرا حرف بزنممن نه از مادرم همچین رفتاری دیدم نه از مادربزرگم به بچه های خودمم ک ...

خاله میدونی چیه ما همه چیز داریم خونه خوب ماشین خوب و وسایل خوب اما هرگز آرامش نداریم 

یعنی مادرم آرامشی رو برای ما توی خونه نمیذاره از صبح که بلند میشه عادت داره غر بزنه از صبح تا شب..فکر کنید که مثلا روی پارکت چیزی بریزی انقدر راجع به این موضوع حرف میزنه تا از کرده خودت پشیمون میشی..نه به ظاهرش میرسه به عنوان یک زن یعنی خاله باورت میشه صبح دهانش هم مسواک نمیکنه موهاش هم شونه نمیزنه دور دهنش هم همش کثیفیه...برای من شرمه که این هارو بگم گاهی وقتا حتی شیو هم نمیکنه 

پدرم که از صبح تا شب سرکار هست..مثلا من میدونم که پدرم به مادرم خیانت کرده..خود مادرم هم میدونه..

فردا همین بچه ها دچار کلی اسیب روحی روانی میشن پرخاشگر میشن باعث میشن به کلی راه اشتباه به محبت یه غریبه کشیده بشن اخرشم میگن تو اولاد ناخلف بودی تو ذاتت خرابه تو ادم نیستی و...

نمیبینن اشتباهات خودشونو 

دختربچه ها نیاز به محبت بیشتری دارن 

کور بشم واست اسی 

اگه راست میگی که واقعا چشمام پر شد