2777
2789

[QUOTE=399863523]معمولا برای تسویه قبوض مقداری نگه میدارن و قسمت اخر رو با تحویل کلید میدن[/QUOTE

ممنونم میدونم اینارو 

بحثم اینه ۱۵۰ تومن پولش رو اگر فهمیدم تخلیه کرده کلید رو تحویل داده فیش‌ها رو پرداخت کرده اون موقع کِی بزنم 

بیستم قراردادش تمام می‌شه فرض بیستم نه بدهی داشت هم کلید رو تحویل داد کجا اون پول رو بزنم املاک کارت میکشه یا صبر میکنن یه روز بعد صبح برم بانک؟ یا نوزدهم باید زنگ بزنم تخلیه کنند کلید رو بگیرم و بیستم برم بانک پول رو بزنم یا املاک؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا کن به حسابش و فیششو ببر واسه بنگاهی یه نسخه هم واسه خودت نگه دار

۱۵۰ تومن اول رو شبا کردم و فیش رو نگه داشتم مابقی رو قبل دریافت ‌کلید شبا کنم همون فیش کفایت میکنه؟ یا بریم املاک کلید رو تحویل بده همونجا کارت بکشه بنگاهی؟ 

۱۵۰ تومنو که با خود پرداز داخل املاک نمیکشن که باید بری بانک شبا کنی یا ساتنا

خب بیستم مستاجر موعدش تمام می‌شه من چطور همزمان که کلید رو دریافت می‌کنم پول رو بزنم؟ منظورم رو متوجه شدین؟ 

۱۵۰ تومن اول رو شبا کردم و فیش رو نگه داشتم مابقی رو قبل دریافت ‌کلید شبا کنم همون فیش کفایت میکنه؟ ...

همون صبح بیستم بگو کلیدو ببرن بنگاه تحویل بدن چون قاعدتا باید کلیدو بنگاه تحویل بگیره و شمام برو همون موقع بانک و واریز کن براش.

عزیزم داخل بنگاه اخه کی ۱۵۰ میلیون با دستگاه پُز میزنه امکانش نیس و فقط باید بری شعبه خودت