2777
2789
ماشین اخر وسایل که جمع کرد بریز به حسابش

کل وسایل خونه شیرالات پرده موکت لامپ همه را چک کن بعد بقیه را براش بریز با فیش اب برق گاز

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین اخر وسایل که جمع کرد بریز به حسابش

ببستم موعد قرارداد تمام هست کِی باید بریم املاک میخوام بدونم پول رو خود املاک کارت میکشه یا من به روز قبل بایستی بزنم 

۳۰۰ میلیون پول پیش مستاجر دستم بوده ۱۵۰ ریختم بهش خونه جدید بگیره ۱۵۰ تا دیگه رو کجا باید بریزم؟ در ...

شبا کن به حسابش و فیششو ببر واسه بنگاهی یه نسخه هم واسه خودت نگه دار

ببستم موعد قرارداد تمام هست کِی باید بریم املاک میخوام بدونم پول رو خود املاک کارت میکشه یا من به رو ...

املاکی پول ریخت به حساب شما یا مستاجر 

ما شین که بار زد میا د دم ا ملاک ا مضا می کنه پو ل ر فته همو ن جا پو ل می ز نی

یعنی شرط پرداخت کامل تخلیه و دریافت کلید هست؟ اگر اینطور هست فردای موعدشون باید پرداخت بزنم

ببستم موعد قرارداد تمام هست کِی باید بریم املاک میخوام بدونم پول رو خود املاک کارت میکشه یا من به رو ...

۱۵۰ تومنو که با خود پرداز داخل املاک نمیکشن که باید بری بانک شبا کنی یا ساتنا

۳۰۰ میلیون پول پیش مستاجر دستم بوده ۱۵۰ ریختم بهش خونه جدید بگیره ۱۵۰ تا دیگه رو کجا باید بریزم؟ در ...

من همیشه همسرم این کار هارو انجام میده دقیق نمی‌دونم ولی ما آشنا هستن بهم اعتماد دارن شوهرم پول اشون قبل رفتن داد نمی‌دونم دقیق چی بگم بهت عزیزم 

کل وسایل خونه شیرالات پرده موکت لامپ همه را چک کن بعد بقیه را براش بریز با فیش اب برق گاز

اگر نخوام خودم استعلام بگیرم چطور بفهمم پرداخت‌های قبض برق رو انجام داده؟ 

پس اول باید بپرسم کِی تخلیه کردند و بعد تخلیه بنگاه قرار بذاریم که کلید رو بگیرم در صورت نبود بدهی مابقی پول رو بزنم 

حالا مابقی پول رو جز بانک نمیشه زد قبول میکنن یه روز بعد بزنم از بانک

اگر نخوام خودم استعلام بگیرم چطور بفهمم پرداخت‌های قبض برق رو انجام داده؟ پس اول باید بپرسم کِی تخلی ...

نه بگو چک میکنم میزنم بحسابتون