2777
2789
حتما عاشقی و درد میکشی همیشه ادمایی که یکیو دوست دارن بیشتر عذاب میکشن

دقیقا

تاپیک های آخرمو بخون...

میدونم هرشب وضع اونم برای یکی دیگه همینه

وضع دوستمم برای این همینه ولی نمیدونه منم دوسش دارم 

خیلی درد میکشم حس میکنم تا ته وجودم داره میسوزه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاتاپیک های آخرمو بخون...میدونم هرشب وضع اونم برای یکی دیگه همینهوضع دوستمم برای این همینه ولی نم ...

سعی کن زیاد احساسی نباشی اینجوری تو زندگی خیلی لطمه میخوری تو هنوز هیچ خاطره ای نداری و این همه خودتو داغون کردی بنظرم یکم بیشتر یه خودت اهمیت بده به حال روحیت

سعی کن زیاد احساسی نباشی اینجوری تو زندگی خیلی لطمه میخوری تو هنوز هیچ خاطره ای نداری و این همه خودت ...

سعی کن؟! سرد تر از من توی خانواده و فامیل نبود 

آدمی بودم ک همیشه بفکر خودش بود و...

اینارو به من نگید توروخدا 

الان انگار همون آدم نیستم همه چیز بهم خورده

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اگه فکر میکنی ادم خوبیه چرا به خودت فرصتشو نمیدی حداقل امتحان کردی

کی؟!

من یکی دیگه رو دوست دارم و کسی ک من دوسش دارم دیوانه وار عاشق یکی دیگست