2777
2789

رفیق چند ساله که ازت چند بار کمک خواسته و تو دریغ نکردی ( درخواستش پولی نبوده اما خب خیلی مهم بوده واسش) پول بخای و بدونی داره خیلیم داره که می‌ره مسافرت خارج اونجا خرج می‌کنه پول بخای و بگه ندارم و حتی یک معذرت خواهی نکنه و به دروغ نگه مثلاً شرمنده دست خالیه و ... اصلا انگار نه انگار وانمود کنه چیزی نشده واکنشتون چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب تو موقعیتش بودم

البته من دویست هزار تومن میخواستم چون چهارساعت دیگه چک میره برای تسویه و ممکن بود برگشت بخوره..

شاید بنظر مبلغی نیاد، اما خب ممکن بود به هر دلیلی امکانش نباشه که برام بزنه!

و خب واقعا ناراحت کننده‌اس...

شما چه مبلغی ازشون درخواست داشتی؟!

ماکارون هستم:)

امشب تو موقعیتش بودمالبته من دویست هزار تومن میخواستم چون چهارساعت دیگه چک میره برای تسویه و ممکن بو ...

۳۰ ملیون که واقعا واسش هیچی نیست حقوق یک روزشه کلی پس انداز پول طلا سکه و دلار داره 

بوتیک داره و واقعا کارش گرفته

حدس میزدم که شغلش‌ آزاد باشه..

چون کارمندی که......

ولی خب کلا اوضاع کار آزاد برای برای اونی که کارش گرفته هم اوضاع جالبی نیست..

کسی که شغلش آزاده همیشه چک ممکنه داشته باشه..

اجاره، مالیات، پول رهن..

ممکنه یه ماه کارش نگیره..

یجورایی باید به فکر ماه های بعدیش هم باشه!

شاید ایشون الات درگیر این موارد بودن

ماکارون هستم:)

بهش گفتی که برات ضروریه؟!

درحالیکه خودم قرعه خونگی دارم آخر این ماه تموم میشه بنام کنه آخر نفر ۳۰ ملیونه گفتم بهش تا آخر ماه بهت برمیگردونم الان لازم دارم واقعا دیره تا آخر ماه گفت ندارم واقعا زودتر میگفتی و...

والا من خودم چهارسال پیش یکم بیشتر ازین مبلغ رو دادم ب دوستی ک سی سال باهم بودیم

بهم نداد هیچ..کلی ام توهیم بهم کرد تازاون بنده خدا هم لابد مورد مشابه دیده.بخصوص ک میگی پول داره. معمولا ادمای پولدار اونقد ازشون میخوان ک دیگه خسته شدن بس ک گفتن نداریم